Sesongens transport - og reisetips

Skrevet av Kristin Henriksen .

Da har supporterklubben innhentet siste nytt knyttet til sesongen 2019/2020, også når det gjelder reisetips, transport og pick-up service. Fortsatt mange muligheter - og vi kjører på!

Tollgate beholder sitt tilbud om pick-up service via Lucky Seven, en standard bil med plass til fire koster £40 – 45 en vei mellom Manchester Airport og hotellet, og andre veien selvsagt. Større gruppe og større bil koster noe mer også hos dem. Ber du om å bli hentet, punktum, – er det denne tjenesten du får. Men, de parkerer ikke og venter. Det koster en del for bilene å stå å vente på flyplassen, derfor kan det bli noe ventetid før bilen dukker opp i hentesonen.

Stadig flere norske fans har de siste årene brukt Advanced Journey Chauffering (AJC) og Kevin O’Mara, her på en av mage ekspedisjoner fjern og nær (bildet over). Dette er mer strøkent og pålitelig, men koster noe mer. Denne sesongen har prisene på parkering igjen økt på Manchester Airport, og AJC tilbyr følgende: £80 for en 4-seter, og £85 for en 7-seter, en vei. Og da møter de i god tid i ankomsten på flyplassen, med bilen parkert, ingen ventetid for deg og reisefølget. Fordelt på flere utliknes jo prisforskjellen betydelig, spesielt fra 3–4 personer og oppover. Ber du om AJC via Tollgate ordner de det, eller du kan bestille direkte hos dem ved å trykke på denne linken.

Uansett, slå på mobilen når du har landet, taxi info kan komme plutselig. Tollgate, eller du selv, oppgir dette ved bestilling.

Når det gjelder øvrige forhold så fortsetter trafikkproblemene på M6 mellom Stoke og Manchester begge veier. Årsaken er rett og slett veiutbygging, Det rapporteres om noe bedring, men legg fortsatt inn litt ekstra margin!

Tog fra flyplassen og til Manchester er rimelig, det samme er tog videre fra Manchester Piccadilly til Stoke-on-Trent, og andre veien. Her kan du komme unna med £15 – 20, sum total. Om du velger dette, eller tog fra/til London Euston, husk å bestille både flyplasstog og øvrige togbilletter på nett, prisforskjellen er enorm! Og tog = ute av traffic jam, det er et poeng.

Les mer under våre faste menypunkter her på stoke.no: Reiser og billetter – Pick-up service og Reisetips.

God tur og transport!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.