Sesongkort på Boothen End

Du kan også i årets sesong sikre deg topp plasser på Stoke Citys hjemmekamper, blant klubbens hardcore supportere på Boothen End. Sesongkortene selges nå fortløpende.

Supporterklubben har fire sesongkort, som ligger hos Tollgate, disse hentes og leveres tilbake der. Har du bestilt billetter via Tollgate kan du avbestille disse uten kostnad for deg, i hvert fall inntil en uke før match. Supporterklubben varsler rutinemessig Tollgate om hvem som har kjøpt sesongkort, så dette burde gå bra. NB! Den som bestiller må være betalende medlem av supporterklubben, men du kan ta med venner og kjente. Husk at dette er midt blant de mest trofaste Stoke-supporterne, det må ikke vises støtte til noe annet lag.

Supporterklubben har nå ingen frister for tildeling. Du søker den/de kampene du ønsker, betaler - og så er saken klar. Dersom kampen blir flyttet kan Supporterklubben refundere kostnaden for kortene. Det kan vi også gjøre dersom du ikek kan reise, eller ombestemmer deg, men det forutsetter at det finens andre aktuelle kjøpere. 

Du bestiller via: billetter@stoke.no

Prisene er nå justert ned - sesongkort koster ikke mer enn vanlig billett, heller noe under: Kroner 225,- for medlemmer, Kroner 275, - for ikke medlemmer.

Huskeliste og retningslinjer
Supporterklubben nevner med vennlighet om at det i utgangspunktet kreves overnatting på vårt samarbeidshotell, Tollgate Hotel i Stoke-on-Trent, som en del av avtalen. Dette er fordi Tollgate hjelper oss å administrere sesongkortene. Skulle det være ledige sesongkort inn mot match kan det gjøres unntak, men det er viktig at supporterklubben og medlemmene i størst mulig grad etterlever forutsetningene for våre avtaler i England, det gjelder også sesongkortene.

Merk at ved booking på Tollgate bør du alltid bestille billetter via vanlig avtale der samtidig. Tildeles du sesongkortene har vi avtale om at kampbillettene du bestilte av Tollgate kan byttes til sesongkort, uten omkostninger for deg, men da absolutt senest en uke før kamp. Supporterklubben varsler Tollgate om at du har fått sesongkort.. Du kan søke om inntil fire billetter, søker må være medlem av SCSBN. Sesongkortene er rimelige, i forhold til billettprisene ellers på stadion - og ikke minst særdeles rimelig sammenlignet med de fleste andre stadioner i England...

Har du spørsmål rundt ordningen, send da også en mail: billetter@stoke.no