Sesongkort på Boothen End

Du kan også i årets sesong sikre deg topp plasser på Stoke Citys hjemmekamper, blant klubbens hardcore supportere på Boothen End.

Supporterklubben har fire sesongkort, som ligger hos Tollgate, disse hentes og leveres tilbake der. Har du bestilt billetter via Tollgate kan disse avbestilles uten kostnad for deg, i hvert fall inntil en uke før match. NB! Den som bestiller må være betalende medlem av supporterklubben, men du kan ta med venner og kjente. Husk at dette er midt blant de mest trofaste Stoke-supporterne, det må ikke vises støtte til noe annet lag.

Supporterklubben har frister for kampene. Sesongkortene trekkes og fordeles umiddelbart etter fristen. Etter dette går sesongkort basert på førstemann eller -kvinne til mølla.

Du bestiller via: billetter@stoke.no

Priser, som forrige sesong: kr. 310,- for medlemmer kr. 395,- for ikke medlemmer.

Frister for de ulike kampene:

Frist 2. juli
11. august, Brentford
22. august, Wigan
25. august, Hull

Frist 30. juli
18. september, Swansea
22. september, Blackburn

Frist 20. august
2. oktober, Bolton
20. oktober, Birmingham
3. november, Middlesbrough
24. november, QPR
28. november, Derby

Frist 20. september
8. desember, Ipswich
22. desember, Millwall

Frist 20. oktober
1. januar, Bristol City
19. januar, Leeds
26. januar, Preston

Frist 20. november
9. februar, West Bromwich Albion
23. februar, Aston Villa

Frist 20. desember
2. mars, Nottingham Forest
16. mars, Reading
30. mars, Sheffield Wednesday

Frist 20. januar
13. april, Rotherham
22. april, Norwich
5. mai Sheffield United

Huskeliste og retningslinjer
Supporterklubben nevner med vennlighet om at det i utgangspunktet kreves overnatting på vårt samarbeidshotell, Tollgate Hotel i Stoke-on-Trent, som en del av avtalen. Dette er fordi Tollgate hjelper oss å administrere sesongkortene. Skulle det være ledige sesongkort inn mot match kan det gjøres unntak, men det er viktig at supporterklubben og medlemmene i størst mulig grad etterlever forutsetningene for våre avtaler i England, det gjelder også sesongkortene.

Merk at ved booking på Tollgate bør du alltid bestille billetter via vanlig avtale der samtidig. Tildeles du sesongkortene har vi avtale om at kampbillettene du bestilte av Tollgate kan byttes til sesongkort, uten omkostninger for deg, men da absolutt senest en uke før kamp. Du kan søke om inntil fire billetter, søker må være medlem av SCSBN. Sesongkortene er rimelige, i forhold til billettprisene ellers på stadion - og ikke minst særdeles rimelig sammenlignet med de fleste andre stadioner i England...

Har du spørsmål rundt ordningen, send da også en mail: billetter@stoke.no