SISTE FRIST for påmelding fest i vest: 1. juni

Skrevet av Runar Kvernen .

Da nærmer det seg siste frist for å bli med på jubileumsfesten på Tysnes 15. - 17. juni. Det er nå 12 plasser ledig, det er fortsatt mulig å være med! Siste frist for påmelding er fredag 1. juni.   

Det er en flott respons på arrangementet, opplegget og bestillinger er satt i gang. Det blir fullt trøkk, det nærmer seg 60 deltakere. Men, fortsatt da mulighet for å melde seg på. Bookingen er åpen, og dersom du fremover ser muligheten så vet du at det allerede blir godt oppmøte, og at du fortsatt har sjansen. Her det førstemann eller -kvinne til..., osv.  Det må ordnes med bestilling av mat og øvrige praktiske saker, så 1, juni er fristen som nå settes. Men meld gjerne inn deltakelse så raskt som mulig.

Programmet og påmelding er tidligere formidlet i alle kanaler, men her er et sammendrag:

Gordon Banks kommer, og tidenes beste keeper får følge av Jimmy Greenhoff, Mike Pejic og Terry Conroy. I følget er også SCOBAs mangeårige sekretær, motormann og tidligere spiller, John Ruggiero. Dessuten, to forretningsmenn fra Stoke-on-Trent. 

Tysnes er altså en kommune og et øysamfunn, sør for Bergen. Her bor fortsatt brødrene Gunnar og Nils Eivind Hansen, som startet supporterklubben. Tysnes er svært sentralt: Langs veien, ca 426 km fra Oslo, 159 km fra Stavanger, 47 km fra Flesland flyplass, 52 km fra Bergen sentrum, 793 km fra Trondheim og ca 2000 kilometer fra Tromsø...

Fredag er det ankomst, og mer uformelle samlinger. Lørdag er selve dagen, med markeringer og aktiviteter på dagtid. På kvelden er det jubileumsfest i restauranthuset Mandelhuset, som ligger idyllisk til ved sjøkanten. Vi starter der fra ca. 18.00.

Pris og overnatting

Pris pr person for jubileumsfest, som inkluderer tre retters middag og velkomstdrink, blir kroner 750,-. I denne prisen ligger det også en liten subsidiering av noen øvrige mindre utgifter for jubileumshelga. Drikke må kjøpes av den enkelte hos restauranten, vanlige utelivspriser.

Påmelding = innbetaling av kroner 750, - pr deltaker. OBS: Påmeldingen er bindende.

Innbetaling enten til supporterklubbens konto: 1503 17 52490. 

Eller VIPPS: 91103706 - registrert på Svein Nilsen.

Få med navn, antall og merk innbetalingen med «Tysnes 2018».

Overnatting kan bookes på flere steder. Det tetter seg til, men du kan prøve direkte til overnattingsstedet Tysnes Sjø og Fritid. Ellers tilbyr huset «Galanten» overnatting for kroner 500,- pr natt pr person, inkludert sengetøy og utvask.

Ellers er det mulig å overnatte gratis på idrettsanlegget til klubben Njardar, på flere måter. Anlegget har alle muligheter for sanitære saker, og et kjøkken hvor man kan lage kaffe og enkel mat. Privat overnatting og andre individuelle løsninger er selvsagt mulig.

De som ønsker overnatting på «Galanten» eller idrettsanlegget, send melding på mail til arrangementsgeneral Svein Nilsen, som samler opp og forestår samlet bestilling.

Samme mann kan også svare på eventuelle spørsmål rundt hele opplegget.

Mail: svein.nilsen@lego.com  

Velkommen!

For styret/arrkom i SCSBN

Svein Nilsen

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.