Siste innspurt vervekampanjen

Skrevet av Kristin Henriksen .

Fristen for høstens vervekampanje er 1. desember. Du kan vinne et opphold i Stoke, drakt eller et par halvlitere... Sørg for at den du verver betaler inn, nå tilbyr vi også hypermoderne VIPPS!

Det kommer inn navn på vervede medlemmer, og det er flott! Men så har vi oppdaget en liten utfordring: Den/de som verves må få tydelig beskjed om kontonummer eller nå VIPPS, summen de skal betale - og en frist for innbetaling. Vi har manglet mailadresser for oppfølging, og må da gå runder med den/de som har vervet osv.  Derfor: Har du vervet et medlem, sjekk om vedkommende har den infoen de trenger, og om de er i rute. Fordi: Du deltar i trekningen av premiene kun når supporterklubben har mottatt innbetalingen fra den/de du har vervet. Og det er litt kjedelig hvis manglende info eller en misforståelse kommer i veien for både nye medlemmer og din deltakelse i trekningen.

Her er all info:

VIPPS: 91103706 - registrert på Head of Finance, Svein Nilsen.

Konto:  1503 17 52490, Supporterklubbens konto

Navn/adresse på den du verver: Send mail til medlem@stoke.no (NB! - viktig)

Har du familiemedlemmer, eller kjenner du en familie som like gjerne kunne vært medlemmer? En venn eller kollega med Stoke sympatier? Gave til en rund dag, eller annen anledning? Gå til aksjon, nå!  

For en ungdom under 20 år koster det 100 kroner. Familiemedlemskap på samme adresse: 580 kroner. Medlemskap for voksen koster 350 kroner per år.  Alle som verver minst ett medlem er med i trekningen om flotte premier. Du har større vinnersjanser desto flere du verver. For hvert medlem du får med tildeles du en «aksje» - eller et lodd i trekningen. Flere lodd = større vinnersjanser, men ut over dette trekker vi «likt» fra bunken. Alle har mulighet til å vinne premiene.

Premie 1: Overnatting på Tollgate for to personer i dobbeltrom i to netter + to kampbilletter. Vi tilpasser etter dine ønsker. Verdi: cirka 2000 kroner.
Premie 2: Hjemme- eller bortedrakt, med print. Verdi cirka 600 kroner.
Premie 3: Vi spanderer en øl eller to på deg ved en gitt anledning. Verdi: Svært stor.

Frist 1. desember. Trekning i uke 49.

Styret i SCSBN

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.