Siste om fellesturen

Skrevet av Svein Moen .

Da er det klart for høstens fellestur, og her er siste info om opplegg og regi for helga. En betydelig kontingent fra Norge, og en gruppe svenske supportere er også meldt inn på Tollgate. 

Den norske supporterklubben medbringer ved denne anledning et helt nytt flagg, som vil bli synlig også på bet365 lørdag. På bildet over ser vi Minister Mr Moen og Vice chair Caroline Orby med flagget i fri flukt, Stortinget i bakgrunnen. Intet mindre.

Over til turen: De fleste ankommer vel i løpet av fredag 2. november, så vi starter med en samling i barområdet på Tollgate fra klokken 19.30. Programmet er ikke helt ferdig men, det vi vet er at det kommer representanter fra SCOBA, som vanlig med Terry Conroy ved roret. 

Da det er sen kampstart, 17:30, henleder vi oppmerksomheten på at frokosten på Tollgate er mellom 07.30 og 10.00, det er vel ingen grunn til å forsere oppmøtet, vi ser om vi heller kan drøye den litt. Informasjon om eventuelle felles opplegg før match lørdag vil bli formidlet og avtalt på Tollgate. 

Dersom du bor utenfor Tollgate er du mer enn hjertelig velkommen til å delta både fredag kveld, og på bulid up og i sosialt samvær forøvrig gjennom helga. 

Vi har til denne kampen i følge rapporter blitt tildelt et nytt område på tribunen, samme side som tidligere men lengre vekk fra bortefansen. Det er meldt oppholdsvær og i overkant av 10 grader kampdagen. 

Da er det bare å pakke kofferten, komme seg avgårde, klar for en ny topptur til vakre Stoke-on-Trent! 

SCSBN

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.