SISTE: Stream guide lagt ut

Skrevet av Runar Kvernen .

Stoke City har nå også lagt ut en step-by-step guide for innlogging og stream til helgas match. I tillegg oppgir klubben at de har funnet og rettet feilene som skapte kaos i serieåpningen. 

Supporterklubben har fulgt opp problemene rundt stream i sesongåpningen. Fredag og lørdag direkte fra Stoke-on-Trent, og nå denne uka fra Norge. 

Bortekampen mot Charlton lørdag streames i klubbkanalen, og på stokecityfc.com er det nå lagt ut en trinn for trinn guide om hvordan du går frem.

Dette som en forsterket brukerservice. I tillegg melder klubben at det er to områder som nå har blitt rettet opp: En kodefeil, og dessuten er appen for mobil oppdatert, som den skulle vært før kampen mot QPR. Her må de som skal bruke dette forsikre seg om at siste versjon er lastet ned. I korrespondanse direkte ut til svært mange som ikke kom inn, og overfor Stoke Norway,  har klubben nå forsikret om at feilrettinger er foretatt og at det hele er testet. Klubben beklager også de problemene som oppsto i serieåpningen, og refunderer utgifter til de som betalte, men ikke fikk sett kampen.

Der går det også frem at det er opprettet en egen mailadresse og kontaktpunkt for de som fortsatt måtte slite.

NB! Supportere bes om å logge inn og teste ut FØR matchdag, klubben opplyser at de ikke har mulighet til å håndtere slike saker på så pressede dager.    

I saken på stokecityfc.com er det også info om innlogging til selve streamsiden, og du må oppdatere innloggingen til My Stoke Account. Vi har fra Norge bedt om at fristen for å betale tilbudet på £110 forlenges, og at prisøkningen til £130 utsettes slik at supportere faktisk får benyttet tilbudet. Om dette har fått gjennomslag er usikkert, i saken står det at season pass koster £130, mens det på betalingssiden står £110, i hvert fall torsdag kveld. Enkelt kamp koster fortsatt £5.

Frustrasjon sist helg

Det var stor frustrasjon blant fansen i dagene og timene inn mot seriestart. Det var vanskelig å navigere, finne betalingssiden og bestille kjøp av sesong pass eller enkeltkamp. Og – det var også trøbbel med å få gjennomført selve betalingen. Feilmeldinger og inaktiv payment button er ikke det man ønsker å se når det skal lades opp til første kamp med annonsert ny og forbedret stream for sesongen. Likevel, grunnet innsatsen fredag og lørdag, hvor klubben tok tak, lyktes det for mange å få logget på og sett kampen. Men, det var også mange som ikke kom igjennom. Det kan også ha spilt inn at Stoke lanserte ny nettside rett før seriestart. Uansett, nå lover Stoke bot, bedring – og stream.  

Nytt forsøk

Så er det slik at stream er mer følsomt for variasjoner hos mottaker, enn TV, hvor det egentlig holder å ha strøm + kanalen… Med stream kommer forhold som nettilgang, nettleser, program for avspilling og personlig utstyr inn. Kanskje også noe brukerkunnskap. Men, det skal i hvert fall være mulig for nærmest samtlige å benytte seg av et etter hvert innarbeidet opplegg, med rimelig god og stabil kvalitet.  

Den norske supporterklubben ønsker å understreke at vi fra Norge har lagt ned en betydelig innsats, med tydelige men også konstruktive tilbakemeldinger til klubben den siste uken. Stoke City har svart opp, og har også anerkjent engasjementet fra Norge. Det er i hvert fall bra, og det er også forsterket info og bruksanvisning.

Så nå er det nytt forsøk: Stoke City will stream on…!

Runar Kvernen

Chairman SCSBN

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.