Slik booker du bortebilletter!

Skrevet av Kristin Henriksen .

Den unike ordningen der medlemmer av den norske supporterklubben kan være sikker på å få bortebilletter, fortsetter i Championship, tross nedrykket, slik at reisen kan planlegges i god tid. 

Det er mange nye og spennende motstandere i årets serie. En fin mulighet til å reise og oppleve kamper sammen med Stoke Citys lojale supportere.

Du sender inn ditt ønske til den norske supporterklubben – sju uker før kampstart. Bruk mailadressen: billetter@stoke.no

Da er det rimelig sikkert at du får billetter, hvis du holder fristen – og hvis du er betalende medlem av SCSBN. Du kan, som ved ordningen på Tollgate, ta med familie og venner, men bestiller må være medlem. NB! Du må oppgi navn, adresse og fødselsdato for bestiller, og for øvrig reisefølge. Dette er et krav fra Stoke City FC.

Den norske supporterklubben sender inn bestillingen til klubben i England, som igjen tar kontakt med deg. Du får et kundenummer – som du bruker når du selv tar kontakt på telefon for å få ordnet med betaling og det praktiske, senest to uker før matchen. Billetter sendes ikke ut av England, du må avtale henting på bet365 – eller direkte Away Ticket Office på bortearena.

Klubben viderefører ordningen med free away travel fra bet365 denne sesongen (med buss, se bildet over), det kan jo være et alternativ, men du må selv avtale dette med klubben.

Alle betingelser og detaljer om fremgangsmåten kan du lese om i eget menypunkt på nettsiden – under «Reiser og billetter».

Gjennom denne ordningen kan du planlegge turen med god margin, du slipper å vente på om du får billetter nærmere kampstart, med risiko for dyre flybilletter og det hele. Og så er det som med alle kamper i England; ta høyde for at det kan bli en endring, slik at du ikke har for knapp tid før og etter. Klubben i England ordner opp med bortebilletter i slike tilfeller.  

Supporterklubben tar kroner 50,- pr. billett for å administrere denne ordningen, disse midlene går inn i arbeidet for å drifte og utvikle medlemstilbud.

Det er bare å se på mulighetene, ny sesong med mange spennende kamper venter!

Styret i SCSBN 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.