Stoke

Stoke by er vel det mest utpregede og ekte Stoke - for supportere og når det kommer til folke- og publiv. Togstasjonen ligger i Stoke, og da er det 10-15 minutters gåtur opp til Stoke «sentrum».

YE OLDE BULL & BUSH

Ligger i samme gård og lokale hvor tidligere slitne og velkjente Gray’s Corner lå, til høyre og oppover gata for Spoons. Ny pub som åpnet høsten 2015, og har tatt av som en rakett. Pusset opp, men med hyggelig og klassisk pub interiør, flere små avdelinger, noe live music, knall uteplass/beer garden, mye ulikt øl – og alt dette - pluss nyhetens interesse - har ført til trengsel. Dette har vedvart, Bull & Bush er nok ett av de absolutt beste stedene i Stoke. Svært populært – anbefales!

Mirchi

Ny inder - denne må du teste ut. Ligger mellom Stoke og Hanley - opp forbi Hanley Park - og nærmeste nabo til en rundkjøring.

 

Gardeners Retreat

Ligger over kanalen for bet 365. I mange år et hardcore oppkjøringssted for Stoke supporters, mange nordmenn har også vært innom der på krevende helaftener i årenes løp.  Sjarmerende pub - pluss partylokale.  Tipp-topp uteservering om sommeren. Ypperlig egnet for build up før match, med tilhørende rusletur langs kanlen og opp til bet365. 

Wheatsheaf - Wetherspoons

Wetherspoons er en gigantkjede i hele England.  Proft og enhetlig konsept, lite TV-kamper og no music. Bra matservering, populært, også i Stoke.  Enormt utvalg av ølsorter og all annen drikke, absolutt et sted å regne med. Men: Det blir litt sånn pubenes Mc Donalds dette med slike kjeder… Brukes mye som møtested - før man eventuelt går videre, eller samles.  Ligger i hjertet av Stoke - mange steder forklares med «like ved», «til venstre for», Wetherspoons.  For eksempel avreise med buss til The Brit, som ligger ned og til venstre for Spoons, ved kirkegården…

Staff of Life

Ligger i en sidegate (Hill Street) rett frem og til høyre for Spoons, og så opp bakken. Trang, krinkelkrokete pub, rufsete uteplass. Gammel byggestil, det oser tradisjon og original engelsk pub av Staff.  Etter et par år på vei ned, så er det igjen litt fraspark hos "Livets Betjening", fint sted pre match. 100 prosent Stoke City.

Talbot

Ligger ut og til høyre for Spoons. Har vel et ry på seg for å være vel i overkant hard core - det har nok litt med hvem som går hvor. Men - det går jo an å teste selv. 

Georgia Browns

Tidligere The Famouse Lion, noe underlig konsept med stor gulvplass men også pubavdelinger, et slags «utested» mer enn en pub.  Ligger på rekke opp til høyre fra Spoons.

 

The White Star

 

Helt unik pub i Stoke - satser også mer enn gjennomsnittet på matservering. White Star er et konsept bygd rundt «Titanic», hvis kaptein Smith var fra Stoke (Hanley).  White Star var rederiet, med den karakteristiske hvite stjernen på rød bunn. Her serveres det lokalt øl og bra mat, hele innredningen henspeiler på Titanic. Interiør og stemning er utrolig bra. Ligger 50 meter ned til venstre fra Spoons. Fremstår fortsatt som den beste puben totalt sett i hele Stoke-området, og også et bra spisested. Her kan alle trives, i særdeles hyggelige lokaler, så midt i Stoke som det bare går an. Bør besøkes!

 

The Glebe

Lang historie - etablert sted i Stoke. Stor pub - ligger i samme gate som bussene til stadion går fra på matchdag, lenger bortover til venstre.  Dette var stedet som bortesupportere i gamle dager måtte passere for å komme fra togstasjonen og til Victoria Ground. Da kunne det gå en kule varmt… Har beveget seg i retning musikksted, og det er jo bra. Men ikke samme susen som pub, som for noen år siden. Lokalene er gamle og vakre, men det er noe med identiteten og konseptet som spriker litt alle veier. Men Glebe må alltid regnes med.

Sangam

Indisk spisested - ta med drikke selv (!) - og da snakker vi øl/vin og sånn. Det andre får du kjøpt på stedet. Og så serverer de tipp-topp indisk mat. Sangams har også en kjapp og imøtekommende betjening, og hyggelige priser. Ligger i samme gate som The Glebe - det ligger to "avdelinger" Sangams i Stoke - men den i Glebe Street er den som anbefales. Meget bra, serverer spennende og smakfulle indiske retter - slik som man får på det beste i England.  Sangams er utrolig populært – de kan virkelig sine saker, og har nok seilt opp som top class på matfronten i Stoke over flere år nå.  Anbefales – men kan være fullt – eller litt ventetid. Tips: Sving innom, eller book til et tidspunkt på annet vis, det er fullt trøkk og mye folk på Sangams.