«Stoke er i møkkaform, sett penger på Coventry»

Skrevet av Kristin Henriksen .

Såkalte tippeeksperter i Norge råder nordmenn med sans for store penger til å satse på en H i FA-cupkampen mellom Coventry City og Stoke City, lørdag ettermiddag... Gud forby at de får rett!

I flere norske nettaviser kan vi nå lese at eksperter spår at cupbomben kan komme i fjerderunde-kampen mellom Stoke og League Two-laget Coventry. Laget ligger på tredjeplass, noe som gir direkte opprykk til nivå tre i England. Grunnen er enkel: Stoke City er i elendig form, mens Coventry City vinner og vinner. Men heldigvis både bør og skal det være stor forskjell mellom første- og fjerde nivå i engelsk fotball.

«Hughes out»
Under kampen mot Newcastle 1. januar, som endte med et forsmedelig 0-1-nederlag, kunne vi se at flere av hjemmelagets supportere holdt opp skilt med «Hughes out». Men Mark Hughes leder laget enda en kamp, etter at det var visse spekulasjoner om at han kunne få sparken etter møte med formann Peter Coates tidligere i uken. På pressekonferansen før kampen innrømmer manageren at han har store utfordringer for tiden. En ting er de dårlige resultatene og spillet, men mot Coventry er flere av lagets spillere satt ut av spill.

Ryan Shawcross og Bruno Martins Indi spiller ikke. Erik Pieters pådro seg en lårskade i kampen mot Newcastle, og er usikker. I tillegg sier Hughes at flere andre også er usikker, enten på grunn av sykdom eller skade.

– Vi må komme tilbake til hvem som er klar for laget. Nå vet vi ikke tilstanden til alle, sa Hughes på pressekonferansen torsdag kveld.

Kampen vises ikke på TV, og det vil derfor ikke bli noen samling på Tordenskiold for norske Stoke-supportere denne lørdagen.

De norske supporterne er forresten noe delt i synet på hvordan stoke vil gjøre det i årets FA-cup. I underkant av 1 av 10 tror Stoke går hele veien til finalen, 2 av 10 tror vi slårt Coverntry, men så er det stopp. 3 av 10 mener Stoke taper mot Coventry, og 4 av 10 mener at cupen ikke betyr noe, det viktigste er å overleve i PL. Tallene er hentet fra spørreundersøkelsen på stoke.no. Undersøkelsen er lukket nå.

Kommentarer

Tror ikke det vil gi noen

Tror ikke det vil gi noen konsekvenser for Mark Hughes når Stoke taper lørdag. Hva er oddsen til Coventry ?

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.