Stoke snubler videre

Skrevet av Svein Moen .

Full runde i midtuka igjen. Mange satte seg tirsdag kveld godt til rette for å se Blades vs Potters på Stoke City+Live. Nok en gang paia overføringen fullstendig med flimringer og dårlig bilde.

Sendingen hadde heller ikke lyd, så ut ifra den leveringen har jeg ingen egne referanser om kampforløpet. 

Men har i ettertid bragt i erfaring at oppgjøret mot Sheffield United hadde klare likhetstrekk med forrige kamp mot Birmingham sist lørdag. Det er etterhvert blitt bedre balanse bak, men derfra og helt fram blir det igjen en endeløs rekke av middelmådige prestasjoner, svake avslutninger og få mål. Nå endte denne kampen uavgjort, 1-1 etter et glimrende frispark lagt i stolperota av Joe Allen. Ikke et vondt ord om hverken Allen eller fisparket, langt derifra, men hadde Stoke levert opp til det laget er estimert til å skulle prestere ut ifra en mengde kriterier, skulle en slik skåring vært prikken over i-en, ikke redningen av ett poeng. 


Bramall Lane, Sheffield United.

Nye muligheter lørdagl Lag, stab og busskolonnen tar turen til Bristol sørvest i England. Byen er den åttende største i Storbritannia med omtrent en halv million innbyggere, den største i sørlige England etter London. The Robins vant onsdag midtukeoppgjøret  mot Hull på hjemmebane med 1-0 og klatret dermed opp på åttende plass på tabellen, fem poeng foran The Potters, som holder søttendeplassen. Så her er det opplagt klart for et nytt tett oppgjør på Ashton Gate, som har 21.500 sitteplasser 

Utpå fredagen er det nå klart at Stoke City streamer kampen, det kan påregens at det har stormet friskt i korridorene etter at sendingen nok en gang har havarert. Selvfølgelig meget pinlig for Stoke City FC som flagget dette produktet høylytt ut internasjonalt, de vil vel for alt i verden unngå igjen å gå på trynet. 

Utover det er det bare igjen for oss med et et trofast Stoke-hjerte igjen å stille med håp og frisk forventning til at lørdag vil Stoke innfri og gi håp for videre fremgang i årets liga!

Tordenskiold i Oslo holder i hvert fall koken,og tar vel imot både fastboende og tilreisende som vil søke fellesskapets glede og trøst lørdag ettermiddag.  

 

 

 

Alle foto: Phil Greig

Kommentarer

Et poeng borte mot Sheffield

Et poeng borte mot Sheffield U er for så vidt et greit resultat, men som jeg forstår så er det som i de andre spilte kampene - VI SCORER IKKE MÅL. Jeg ser virkelig fram til den dagen Stoke får en goalgetter igjen. Ha en fin helg. Heia Stoke,

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.