Tidlig seriestart – tidlig kontingent

Skrevet av Aleksander Hagen .

Da nærmer sesongen seg – i Championship. Den norske supporterklubben ønsker å holde trykket oppe – og gjerne øke – støtten til Stoke City denne sesongen.

Vi er derfor tidligere ute med kontingenten denne sesongen, og oppfordrer alle medlemmer og fans til å fornye medlemskapet så raskt som mulig. Dette er supporterklubbens viktigste grunnlag for aktivitet – og gode tilbud ut til norske fans.

Husk også at viktige medlemstilbud som bestilling/billetter via Tollgate, sesongkort og bortebilletter forutsetter at bestiller er betalende medlem. Og, du ønsker garantert å fortsatt få medlemsbladet Potters News tilsendt fire ganger i løpet av sesongen. 

Alle medlemmer vil motta nytt Medlemskort i forbindelse med SCSBN 30 Års jubileum (Planlagt utsendelse i Oktober)

Kontingenten er som i fjor: 350,- for voksne enkeltmedlemmer, 100,- for barn (inntil 20 år) enkeltmedlemmer, og 580,- for familiemedlemskap.

Alle som betaler inn før 1. september er med i trekningen av noen flotte Stoke effekter!

Fra og med i fjor er det KID nummer på tilsendte blankett. Det letter supporterklubbens arbeid, og er dessuten nå et krav for foreninger og lag. Bruk KID ved innbetaling.

NB! Mottaker/konto vil da ikke være supporterklubbens konto, men vår samarbeidspartner KX – dette er som det skal være – no prob.

Husk å melde inn ny mail og eventuelt skifte av postadresse. Er det endringer i medlemskapet, for eksempel navn/familie, send oss en egen mail om det også. Det samme hvis du har spørsmål.

Send til: medlem@stoke.no

Bli med på aktiv støtte til Stoke City sesongen 2018/2019!

Per Arstad

Medlemsansvarlig, SCSBN

(Fotografi: Leif Ørneland, Den Norske Creditbank, 1953, Oslo bymuseum,  Gjenbrukt i henhold til lisensvilkår. 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.