Tidligere start for årsmøte og match

Skrevet av Runar Kvernen .

Årsmøtet i supporterklubben lørdag 27. april er flyttet frem, det samme er kampstart for Stoke Citys oppgjør borte mot Millwall i London. Årsmøtet starter 13.00 sharp, kampen klokken 14.30.

Kick off i London er altså flyttet frem 1,5 time, og er nå satt opp til 1.30 pm engelsk tid, i stedet for 3pm. Kampen går da ikke inn i skumringen ved denne anledning. Det skal være politiet i London som har vært pådriver, og det blir da tidligere både for reisende fans, og oss i Norge. Oversatt til norsk betyr dette at kampstart er flyttet fra 16.00 til 14.30. Og, hvis noen lurer på dette med sommertid og sånn (!), så stiller også England, som Norge, klokka frem siste helga i mars. Forholdet blir altså det samme - klokka i Norge viser en time mer enn på balløya, også når begge land har skrudd ferdig urverk og visere. Nå ble det noe virvar rundt de nye tidspunktene tirsdag, noen norske nettsteder satte kampstart 13.30 i Norge. Men det aldri hvilende styre og stell i SCSBN har selvsagt konsultert Tollgate, som har full koll på både klokka, tidssoner og kampstart for Stoke City...

Så alt dette innebærer da at årsmøtet starter noe tidligere enn planlagt, nærmere bestemt presis 13.00 på Tordenskiold pub i Oslo. Så blir det match, og etter dette sosial samling, hele veien med muligheter for nogo attåt.

Sett av hele lørdagen, så er du sikker! Husk å møte opp...!

Styret i SCSBN

  

   

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.