Til syden for å plukke poeng

Skrevet av Svein Moen .

Mandag kveld spilles siste kamp i runde 12 i sesongens PL. Stoke City besøker Brighton & Hove Albion på AMEX Stadium, som er noe større enn bet365. Brighton er lokalisert nede i East Sussex, helt sør i England og har absolutt kvaliteter som ferie og baderesort.  

Her håper vi Stoke viser seg fram med et et aggressivt, grådig, velspillende  mannskap. Laget er stort sett skadefritt bortsett fra "fingern" Butland som er nok dessverre ute i fire til seks uker til. Det meldes imidlertid fra fra etterrettelige kilder at Lee Grant er i kanonform, og det sier ikke lite.

Det blir langt ifra en enkel oppgave for The Potters på 15. plass og 12 poeng å slå et Brighton i god form på 9. plass med 15 poeng. 

De nyopprykkede vertene har kun tapt en av de seks siste kampene, veldig strerkt av et lag som de fleste trodde måtte kjempe for å holde hodet over vannet.

Hughes melder at hvis Stoke leverer på nivå med det de gjorde i siste bortekamp mot Watford kan vi hente tre poeng. Da er det bare å håpe at riktig mannskap blir satt på for å løse oppgavene og prestere hele veien inn.

Dette er TV-kamp. Benk dere til i hus og hytte. Er du i Oslo eller omegn så byder Tordenskiold pub på storskjerm og pølser.

GOOOOARN STOKE!!!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.