Timeglasset i ferd med å renne ut for NJ

Skrevet av Svein Moen .

Så skjer det igjen, Stoke skårer det første målet, dominerer kampen og taper 2-3 på hjemmebane. Lee Gregory netter for første gang på bet365 etter 10 minutter og McClean følger opp etter 84 min.

Men i mellomtiden har gjestene sikret seg tre mål.

57-43 i ballbesittelse, 23-6 skudd og 8-4 i skudd på mål sier sitt om kampbildet men også noe vesentlig om kvaliteten på avslutningene. Stoke er etter at niende runde er avsluttet i bunnen av rød sone mens fredagens utfordrer, Nottingham Forest nå befinner seg på en respektabel tredjeplass. Det er en tilsynelatende endeløs rekke med problemer som er iferd med å gjøre det umulig for Nathan Jones å få Stoke FC opp og stå. Slik som situasjonen er blitt er det vel heller nedrykkspøkelset det som de fleste hører rasle med lenkene. Det henger ikke i hop og når til og med The Potters tidligere bunnsolide sisteskanse, Butland svikter i kamp etter kamp, det er som en bekreftelse på problemene laget ikke makter å komme seg ut av.

Jones har som kjent fått frist til neste kamppause for bevise at det er liv laga for hans videre karriere som manager for Stoke. Det ser nå ut til å skulle holde hardt. Førstkommende tirsdag er det nok en hjemmekamp, denne gangen mot tabellnabo Huddersfield Town som står for tur, laget som etter lørdagens 1-1 hjemme mot Millwall tok plassen foran Stoke. Det skal jo ut ifra alle vanlige forutsetninger være en smal sak å slå dette laget på hjemmebane. Det er, slik som laget for tiden presterer faktisk langt ifra en selvfølge. En seier mot dette presumtivt svakeste laget i serien vil muligens heller ikke veie nok på vektskålen til å redde skalpen til Jones. Siste kampen før pausen er bortekamp mot Swansea neste lørdag, en oppgave som slik stoda er, virker nærmest håpløs, men tiden vil vise.

Tirsdagens oppgjør mot The Terriers starter til vanlig tid, 21:00. Kampen blir servert av Stokestreamen som de fleste nå har blitt fortrolige med og Tordenskiold har som vanlig dørene åpne. 

NJ, stå på, men vi begynner å bli litt stramme i maska vi i SCSBN også nå!!!