Tollgate fullbooket - fortsatt kampbilletter

Skrevet av Runar Kvernen .

OBS-OBS! Tollgate er fullbooket for vårens fellestur 4.- 6.mai, selv om hele hotellet er reservert norske fans. Men det er fortsatt mulig å skaffe kampbilletter, selv om du bor på annet hotell. Fellesturene er populære, det er ekstra moro å være på tur med mange andre norske supportere. Og da blir det jo fullt, og det er flott! Og, det er absolutt mulig å bli med på supporterturen til våren likevel, Tollgate kan fortsatt skaffe kampbilletter, du blir invitert til alle samlinger og program - men du må da altså bestille hotell et annet sted i vakre Stoke-on-Trent. Tradisjonelt titter mange på reiseplaner i jula, og derfor er det nyttig at denne infoen kommer ut med en gang. 

Supporterklubben har en egen hotellguide - du kan se litt på den her.

Det er nok lurt å bestille kampbilletter så raskt du bare kan. På ett eller annet tidspunkt så blir det jo fullt på stadion også - dette er siste hjemmekamp med mange ulike arrangement, grupper, avslutninger og invitasjoner. Riktignok er kapasiteten utvidet noe, men likevel. Tollgate kan ikke skaffe ubegrenset med billetter. Men enn så lenge er det mulig, og da tar du kontakt med: sarah.martin@tollgate.co.uk       

Husk at du må være betalende medlem av supporterklubben for å bestille og benytte mulighetene gjennom Tollgate. Oppdatert liste er oversendt til hotellet.

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.