Tone tok prisen for SCSBN

Skrevet av Kristin Henriksen .

Den norske Supporterunionen for britisk fotball delte ut prisen for beste supporterklubb på nett og sosiale medier under sitt årsmøte i Oslo i november. Til stede for å motta det gjeve symbolet var Tone Minerva Kvernen (på bildet, sammen med leder av Supporterunionen, Trond Fuhre) og Kristin Henriksen (som måtte forevige det store øyeblikket).

Stoke City Supporters Branch Norway (SCSBN) har fått prisen for å være best på nett og i sosiale medier blant alle supporterklubbene i Norge.

- Vi har arbeidet iherdig over år med oppdatert nettside - og vi har gjort oss mange erfaringer på veien. Det siste året har vi arbeidet målrettet med å oppgradere nettsiden - og "nye stoke.no" fremstår nå på en måte som også supportermiljøet i Norge mener er helt på topp. Vi har også utviklet vår Facebookside, og i større grad tatt inn denne kanalens muligheter for å skape engasjement og nå bredt ut. Dette har vi lykkes med, også fordi vi har tenkt helhetlig om våre kanaler, sier Chairman Runar Kvernen i SCSBN.

Les mer om saken her.

Kommentarer

fantastisk da

fantastisk da

Fantastisk, og viser at det

Fantastisk, og viser at det bærer frukter den innsatsen som legges ned av ledelsen !!
Grattis til alle..

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.