Trenerteamet forlater Ladies

Skrevet av Runar Kvernen .

Turbulens hos Stoke City Ladies, trenerne for førstelaget og reservelagstreneren slutter etter såkalt mutual consent - altså enighet mellom partene. Alle roser alle, men her er det jo trøbbel.

Både manager Tim Tudding (til høyre på bildet over) og assistent Tom Davies har forlatt skuta. I tillegg har hovedtreneren for reservelaget Mike Harris trukket seg, selv om reservene har hatt en eventyrlig suksess denne sesongen. Men det er vel noe med trenerteam og helhet, når det først løser seg opp. Rett før seriestart denne sesongen trakk den mangeårige bidragsyteren og manageren Steve Swanwick seg, og nå er det altså ny avgang.  

Etter en god periode i både serie og cup tidligere i sesongen har Ladies hatt en svært tung periode utover i National League. Laget er nå nede på en 7. plass, og ser ut til å gjøre sin svakeste serie på flere år. Her kan du se tabellen.

Det er seks kamper igjen, og noe kan rettes opp med en bra avslutning. Neste match er hjemme mot Nottingham 14.mars. Det er gedigen avstand opp til toppen, hvor Blackburn er suveren, og flere øvrige sterke klubber foran på tabellen i tillegg. Det er ingen fare for nedrykk. 

De siste sesongen har Ladies landet på Topp 4, men i år har prestasjoner og resultater gått bratt nedoverbakke over mange kamper. Undertegnede kunne selv konstatere en heller svak forestilling i hjemmekampen mot Guiseley Vixens fra Yorkshire søndag 3. mars, det var noe tungt og statisk over Ladies - og det endte da også med tap 1-2 for laget som ligger bak på tabellen. Etter tap 4-2 borte mot Middlesbrough sist helg ble det altså endringer.

Både spillere og trenere takker hverandre, og det ønskes gjensidig lykke til. Men her er det åpenbart problemer, og spørsmålet er jo også hva Stoke City FC nå foretar seg. Vil klubben bidra til å løfte damene ytterligere - og legge mer inn i Ladies, eller blir det en videre ferd med uro og midt på treet i nåværende liga. Det kan fort bli litt på tomgang. Spørsmålet ligger der. 

Runar Kvernen 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.