Utgaver og frister

Potters News kommer fire ganger i året. Her er en oversikt over utgavene – planlagte utgivelser - og frister for innsendelse av bidrag. Noen mindre variasjoner kan forekomme.

  • Høstens utgave kommer i løpet av september måned. Frist for innsendelse av stoff til denne utgaven er i midten av august.
  • Som alle tradisjonsrike magasiner har selvsagt PN en juleutgave. Den kommer ofte rett før jul – i hvert fall i løpet av desember. Frist for bidrag til denne utgaven er midten av november.
  • På nyåret kommer nok en utgivelse, i løpet av mars. Her er fristen for å sende inn bidrag i midten av februar.
  • PN følger sesongen – og kommer med en «siste» utgave i juni, etter at sesongen er over. Her er fristen for bidrag i midten av mai – litt tilpasset siste om sesongen.

Potters News tar gjerne imot ditt bidrag. Over her har du «rytmen» i utgivelsene – og frister for innsendelse. Men – du trenger ikke nødvendigvis tenke på dette – Potters News er et magasin også med plass til saker som godt kan skrives – og leses – når det passer.

Du får alltid en respons på ditt innsendte bidrag – og om/når dette eventuelt kan brukes. Noen ganger kan det også være behov for litt utveksling av synspunkter på form, lengde og innhold – dette er jo en del av arbeidet med magasiner og publisering.

Det er i utgangspunktet ingen krav eller stramme regler for tema, type artikkel eller lengde. Men redaktøren må forbeholde seg retten til å foreslå noen redigeringer – og kanskje nedkortinger av artikler, slik at det blir plass, retning og variasjon i utgaven.

Send inn ditt bidrag i Word format. Sjekk litt hvilken lengde bidraget får – med verktøyet «antall tegn med mellomrom» i verktøylinjen. 3000 tegn med mellomrom er lik en hel side med kun tekst på trykk. Har du skrevet 6000 tegn og så skal det med bilder så er dette da 3 – 4 sider i magasinet.

Det kan være nyttig å kontakte og avtale med redaktøren på forhånd – spesielt dersom du har planer om en omfattende artikkel.  Men det viktigste er at du har skrivelyst – og noe du vil formidle.

Send inn et bilde – et tips, et forslag – et innlegg, synspunkter - eller en artikkel om en hendelse, reise eller et tema. Stor eller liten – Potters News er ditt medlemsblad!  

Kontakt redaktør Morten Tveter:

morten@stoke.no