Utgaver og frister

Potters News kommer fire ganger i året. Her er en oversikt over utgavene, planlagte utgivelser og frister for innsendelse av bidrag. Noen mindre variasjoner kan forekomme.

  • Høstens utgave kommer tidlig i september. Frist for innsendelse av stoff til denne utgaven er i midten av august.
  • Som alle tradisjonsrike magasiner har selvsagt PN en juleutgave. Den kommer tidlig i desember. Frist til denne utgaven er midten av november.
  • På nyåret kommer nok en utgivelse, tidlig i mars. Her er fristen for å sende inn bidrag i midten av februar.
  • PN følger sesongen og kommer med en «siste» utgave i juni, etter at sesongen er over. Her er fristen for bidrag i midten av mai.

Potters News tar gjerne imot ditt bidrag. Over her har du «rytmen» i utgivelsene og frister for innsendelse. Du trenger ikke nødvendigvis tenke på dette; Potters News er et magasin som også har plass til saker som godt kan skrives og leses når det passer.

Du får alltid en respons på ditt innsendte bidrag, om og når dette eventuelt kan brukes. Noen ganger kan det også være behov for litt utveksling av synspunkter på form, lengde og innhold. Dette er jo en del av arbeidet med blader og publisering. Det er i utgangspunktet ingen krav eller stramme regler for tema, type artikkel eller lengde. Men redaktøren må forbeholde seg retten til å foreslå noen redigeringer, og kanskje nedkortinger av artikler, slik at det blir plass, retning og variasjon i utgaven.

Send inn ditt bidrag i Word-format. Sjekk litt hvilken lengde bidraget får med verktøyet «antall tegn med mellomrom» i verktøylinjen. 3000 tegn med mellomrom er omtrent en hel side på trykk uten bilde, kun tekst. Har du skrevet 6000 tegn pluss bilder, så er dette da 3 – 4 sider i bladet.

Det kan være nyttig å kontakte og avtale med redaktøren på forhånd, spesielt dersom du har planer om en omfattende artikkel. Men det viktigste er at du har skrivelyst og noe du vil formidle.

Send inn et bilde, tips, forslag, innlegg, synspunkter, eller en artikkel om en hendelse, reise eller et tema. Stort eller lite – Potters News er ditt medlemsblad!  

Redaktør Kjell Bakken: kjebakken@gmail.com