Velkommen til jubileumsåret 2018!

Skrevet av Runar Kvernen .

Stoke Citys norske supporterklubb kan feire et skikkelig jubileum i 2018: 30 år med sammenhengende støtte til The Mighty Mighty Potters. Og da blir det så klart markeringer gjennom hele året. 

Vi er nå først ute med vignetter på hovedbildet både på nettsiden stoke.no, som du kan se i bildet på toppen av nettsiden. Og samme vignett på Facebook, og en ltt annet bilde. Så vil det også bli et synlig visuelt element i Potters News fra neste utgave. Dermed har supporterklubben satt et stempel på jubileumsåret i våre kanaler, det er en synlig og flott markering. Men vi gjør mer enn det, både på nett og papir.

Det vil bli artikler om supporterklubbens historie, intervjuer, glimt fra historiske begivenheter og trips down memory lane. Noen effekter og gaveartikler kan det også bli snakk om. Vi kjører på! Samtidig er vi alltid til stede her og nå, og vi ser fremover. Men i 2018 vil altså våre ulike kanaler bli noe mer preget av 30 år med stolt historie, det skulle bare mangle!

Så vil det bli flere arrangementer:

4.-6.mai er det nok en fellestur til vakre Stoke-on-Trent. Tollgate er fullbooket, men det er fortsatt mulig å få tak i kampbilletter. Vi markerer 30 år også i England, selvsagt, med inviterte gjester og det hele. Denne gang vil SCOBA være sentrale «on stage», det var med disse karene det hele starter tilbake på 70-tallet.

15.- 17.juni er det jubileum hvor det hele startet i Norge, i Tysnes kommune. Det var her Gunnar og Nils Eivind Hansen dro i gang den norske supporterklubben gra gutterommet. Første forsøk i 1981, men finansene strakk ikke til. Men i 1988 satset de igjen, og fra da av har supporterklubben vært på gang. Gunnar og Nils Eivind bor der fortsatt, vi snakker om et jubileum back to the roots…!

Vi ser også på noen mulige arrangementer og samlinger til høsten.   

Følg med på nett og Face, og i Potters News. Det vil også gå ut mail via medlemssystemet, og vi håper flest mulig bidrar i jubileumsåret, og deltar på ett eller flere arrangementer.

For Stoke City Supporters Branch Norway

Runar Kvernen

Chairman

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.