VENI, VIDI, VICI!

Skrevet av Svein Moen .

(Jeg kom, jeg så, jeg vant. Julius Cæsar, 48 f. Kr)

Kan ikke huske å noensinne sett 2x45 med Stoke med så senkete skuldre og til tider uhemmet begeistring som sist lørdag mot Huddersfield. Selv ikke den «skumle» 2-0 ledelsen resulterte i noe stress og angst.

Ledelsen i Stoke var begeistret over Lamberts kunnskaper om laget og de konkrete planene han hadde om hvordan å løfte Stoke og å ta dem stødig videre. Hvis det fortsetter som sist lørdag blir dette en veldig spennende sesongavslutning, men lett blir det ikke. 

Lambert kom, vant tillit i spillergruppa, supporterne og hele stasen etter resolutt inngripen, noen viktige endringer og kunne på rekordtid presentere et «nytt» Stoke. Måten han ledet kampen fra sidelinja har vi tidligere ikke vært vitne til, makan! Toppa seg da han stormet sammen med laget opp til Boothen End for å feire 2-0. Denslags sier litt om forståelsen av hva man driver med.

4-3-3 viste seg å fungere godt. Bakover var det tett med Zouma som eide alt over skulderhøyde, noe som ga midtbane og spisser ro til å jobbe med sine oppgaver, vel vitende om at kontringer ble effektivt håndtert av backrekka og klippen Butland.

Neste batalje er en ny hjemmekamp, denne gang mot Watford, en såkalt sekspoenger som går kl. 21 onsdag. Gjestene ligger på 10. plass med 26 poeng mot Stokes 17. plass og 23 poeng. Så tett er det fra streken og opp til midten av tabellen, og det gir jo grunn til alvorlig bekymring. Lagene tett på Stoke tar og vil fortsette å ta poeng, så dette kan bli et nerveslitende rotterace helt til den siste kampen i sesongen blåses av.

Kampen mot Watford er ikke TV-kamp, men Tordenskiold inviterer til PL-kveld for supportere som er i området og som vil dele kvelden med likesinnede.

Det kommer oppdateringer før kampen.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.