Verv medlemmer – vinn opphold i Stoke!

Skrevet av Kristin Henriksen .

Supporterklubben med høstens vervekampanje! Med knallbra premier. Har du familiemedlemmer, eller kjenner du en familie som like gjerne kunne vært medlemmer i supporterklubben?

For en ungdom under 20 år koster det 100 kroner. Familiemedlemskap på samme adresse: 580 kroner. Medlemskap for voksen koster 350 kroner per år. Har du en venn, kollega eller bekjent: Gave til bursdag eller annen anledning – kjør på! Alle som verver minst ett medlem er med i trekningen om flotte premier. Du har større vinnersjanser desto flere du verver.

For hvert medlem du får med tildeles du en «aksje» - eller et lodd i trekningen. Flere lodd = større vinnersjanser, men ut over dette trekker vi «likt» fra bunken. Alle har mulighet til å vinne premiene.

Premie 1: Overnatting på Tollgate for to personer i dobbeltrom i to netter + to kampbilletter. Vi tilpasser etter dine ønsker. Verdi: cirka 2000 kroner.
Premie 2: Hjemme- eller bortedrakt, med print. Verdi cirka 600 kroner.
Premie 3: Vi spanderer en øl eller to på deg ved en gitt anledning. Verdi: Svært stor.

Slik går du frem:
Konkurransen går fra 1. juli og til 1.desember. Trekning i uke 49.
Du sender inn navn på den/de du har vervet til medlem@stoke.no – vi sender faktura eller registrerer din innbetaling. Når betalingen er mottatt, tildeles du som verver en aksje – eller flere, og er med i trekningen.
Da er det bare å sette i gang!
Styret i SCSBN

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.