Vi sier mange takk for tre poeng sist, vanskeligere neste

Skrevet av Svein Moen .

Potters besøker Wembley for første gang siden tapet mot Manchester City i FA-cupen i mai 2011, de fire visittene før dette endte med seier. 

Dette er for tiden Tottenhams hjemmebane og Stoke må varte opp med sitt absolutt ypperste for å hente poeng her. Spurs har vunnet de tre siste mot Stoke. Sist Potters vant var i november 2014 med en 2-1 seier på bortebane. Det som gir grunn til en behersket optimisme før kampen lørdag er at Tottenham i de siste kampene har vist en tydelig dalende form, mens Stoke ser ut til å ha løst problemer både med lag og taktikk. 

Hughes melder med begeistring at Cameron er tilbake i troppen etter skadeavbrekk siden oktober, og Butland er vel etter alle solemerker fast tilbake mellom stengene. Jese er ikke med på grunn av noe personlige greier. Indi ser ut til å bli ute opptil åtte uker, Wimmer inn der? Shaqiri har hatt elleve involveringer denne sesongen, mens Harry Kane har netta 10. I fjor scora han 31 ganger, det sier ikke så rent lite, kun tre har har scora flerei et PL-år, Alan Shearer, Robin van Persie og Thierry Henry!

Vi ønsker hele teamet lykke til for å ta fatt på denne krevende oppgaven. Kampen går direkte på TV 2 Premium så her ligger det an til en spennende pause i julestria. 

De som er i nærheten er som vanlig velkommen Tordenskjold i Oslo til kollektiv neglebiting. 

GOOOAAAAARN STOKE!

 

 

Kommentarer

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.