Vinn reise - til neste sesong!

Skrevet av Runar Kvernen .

Det er krevende tider, med fokus på liv og helse. Fotballen er satt på vent, og det er uklart hva som skjer både i Norge og England. Men Supporterklubben har tro på fremtid og nye sesonger!

Vi inviterer derfor til en nyvinning: Lotteri med spenning og flotte premier, som kan hentes ut neste sesong. Uten bekymringer og reiserestriksjoner. På premielisten: Tur til England, overnattinger på Tollgate og kampbilletter. I potten ligger også drakter, pluss supportereffekter.

Lotteriet åpner nå i midten av mars, og stenger i løpet av fredag 24 april. Vinnere trekkes etter dette, og resultat legges ut på stoke.no.

Du kan kjøpe så mange lodd du ønsker. Ett gir selvsagt vinnersjanse, flere gir deg tilsvarende mange «aksjer» i trekningen. Vinnerlodd tas ut av videre trekning. Premiene må benyttes i løpet av sesongen 2020/2021.  

Her er gevinstene:

Første premie: Stoke-on-Trent pakke til en verdi av inntil 5000 kroner.

Inneholder: Bidrag til fly, inntil tre overnattinger i twin/dobbeltrom på Tollgate  og to kampbilletter. Ta kontakt med supporterklubben, vi finner den beste praktiske løsningen sammen med deg når du planlegger din reise.    

Andre premie: To overnattinger i twin/dobbeltrom på Tollgate, pluss to kampbilletter. Verdi drøyt 2000 kroner. Ta kontakt før du reiser– vi finner en praktisk løsning du er fornøyd med.

Vi takker Tollgate for bidrag, slik at vi kan tilby disse flotte gevinstene!

Tredje premie: Signert drakt – unik edition (bildet under). Verdi: Stor – vanskelig å tallfeste! Kontakt oss, vi sørger for at du får drakten overlevert, eller tilsendt, uten kostnader for deg. 

Fjerde premie: Hjemme- eller bortedrakt, alternativt annet fra supportershopen, årets sesong eller 2020/21. Verdi ca 750 kroner. Du kontakter oss, vi ordner et smidig opplegg.

Femte premie: Norsk supporterskjerf og to handlenett, overlevert eller tilsendt gratis.

Extra premier: Tre som deltar i lotteriet får tilsendt handlenett, overlevert eller tilsendt gratis.

For øvrig avhenger summene på premier i England litt av kronekurs, men vi sørger for at oppgjøret går i din favør og i tråd med annonsert verdi. Vi stoler enn så lenge på at Brexit ikke velter landets valuta, eller at virus stenger ned landet i et par år...

Dette koster loddene:

Ett lodd: 199,-

To lodd: 349,-

Tre lodd: 449,-

Fem lodd: 549,- (Kroner 90, pr lodd ut over de første fem)

Spørsmål og praktisk rundt gevinster: konkurranse@stoke.no  Alternativt: Ring Svein Nilsen – samme mobilnummer som Vipps.

Betal inn på Supporterklubbens konto, 1503 17 52490 eller på Vipps: 91103706 (Svein Nilsen),  fra nå av. Siste frist for beløp inn hos supporterklubben er i løpet av fredag 24. april.  

NB! Merk innbetalingen - Lotteri. Så er du med – også med tanke på en ny sesong og bedre tider!

Styret i SCSBN