Flint

…aaaard earned point in London

Opprettet: lør 17.09.2022 21:22 av Runar Kvernen

Det ble som forventet på Loftus Road, tett, jevnt og mye hardt arbeid. Stoke City hadde taket på første omgang, men QPR slo tilbake etter hvilen. Det endte 0-0, men resultatet kunne like gjerne vært omvendt…

Stoke rystet vertene fra start, Dwight Gayle scoret etter er fresht innlegg, men offside, og nok en gang ikke tellende. Samme mann traff metallet i tverrliggeretter et frispark, og var nær ved flere anledninger. Dette må jo løsne etter hvert, det må jo det. Liam Delap er en utfordring for motstanderne, Stoke har nå en murbrekker på topp med både fart og teknikk. Dette kan bli hvor bra som helst.

QPR var en en tøffere oppgave enn Hull, det lå i kortene. Og etter pause hang Stoke rett og slett i tauene i lange perioder, men det var guts og god kvalitet over forsvarsspillet. Aden Flint (bildet) ryddet vel unna ca 200 innlegg og dueller, eller noe sånt. Og Taylor og Fox fulgte opp. Midtbanen jobber iherdig med support, og aller bakerst var Bursik god -  og blekksprut - ved et par avgjørende anledninger.

Likevel  var det en fornemmelse om at Stoke kunne rappe dette, og det var noen kontringer og en sluttspurt som nesten førte frem. Wilmot ble lagt i bakken på overtid, AN mente dette var en klar straffe i dagslys! Og innbytter Campbell limte et skudd på utsiden av stolpen, også det helt på tampen. Men det ebbet altså ut med poengdeling.

Okei, Stoke holdt prestasjonene oppe et godt stykke på vei, mot en langt bedre motstander enn sist. Og det var helhjertet, og proper defending. Det er mange slike kamper i Championship, og positivt at Stoke fikk med seg et resultat her. Mer å gå på, men ingen tegn på kollaps som oppfølging av en bra match sist.

Nå er det to ukers kamppause, AN og spillerne har fått med seg en aldri så liten opptur inn i treningsarbeidet. Noen spillere på landslagsoppdrag, men gode muligheter for videre instruksjoner fra manager Neil og staben. Det er definitivt en større glød på gang – all over.

Og enda flere spillere på vei ut fra sykestua. Det gjør heller ingen ting.

Watford kommer til bet365 søndag 2. oktober. Stay tune!

Foto: Stoke City FC