Torden

Årsmøte, heder og ære – 15. april

Opprettet: man 06.03.2023 09:31 av Runar Kvernen

Stoke Citys norske supporterklubb innkaller til Årsmøte lørdag 15. april, på Tordenskiold i Oslo. Nærmere detaljer kommer, men møtestart blir 14.00 sharp – det er påfølgende match mot West Bromwich Albion på bet365, avspark 16.00.

Matchen kan bli av det mer avgjørende slaget, som vanlig… Pølser i pausen – med tilbehør, høy standard. Så kan det bli sosialt og hjertelig, også etter matchen. Never surrender!

Dersom du har forslag til Årsmøtet, kandidater til styret - og/eller forslag på supportere som fortjener heder og ære, send inn ditt forslag så snart som mulig – og senest innen utgangen av mars.

Einar Tørnquist har alt fått forskuttert Hederspris – men Årets supporter skal også kåres! Og mener du at noen fortjener en annen type oppmerksomhet, blomster, gode ord, takk eller annet – send inn navn og forslag med en kort begrunnelse. Du mailer inn forslag/innspill til Chair Pål Sjetne: psj@usbl.no

Når det gjelder Årets spiller, så blir det også denne sesongen kåring i regi av norske fans, selv om kandidatlisten ikke er overveldende lang. Prisen overrekkes på fellesturen i slutten av april. Egen info om dette er ute på web og face – stay tune.  

Sett av fra 13.59 lørdag 15. april – dette blir en flott Stoke supportersamling!

Foto: Runar Kvernen