Mr Moen

Begravelse og minnestund

Opprettet: man 21.11.2022 21:11 av Runar Kvernen

Informasjon fra Kristin Henriksen: Svein Moen bisettes fra Østre gravlund, lille kapell, Helsfyr i Oslo, tirsdag 29. november kl. 10. Alle som vil følge Svein til hans siste hvile, er hjertelig velkommen. Etter bisettelsen blir det enkel sammenkomst, i Sveins ånd, på Stoke-puben, Tordenskiold.

I stedet for blomster, kan de som ønsker det gi en gave til Stoke Citys norske supporterklubb og innsatsen inn mot med klubb, supportere og veldedige aktiviteter i England. Et arbeid Svein var veldig opptatt av.

Vipps, merk «Mr. Moen»: 91103706 (Svein Nilsen, SCSBN)

Supporterklubbens profil Svein Moen gikk altså bort for kort tid siden. Det har strømmet på med kondolanser og hilsninger, både i Norge, fra England og flere steder. Stoke City FC, supportere, Swedish Stokies, puber, miljøet rundt tidligere Tollgate og veteranene i SCOBA. Mange har meldt seg på. Og nå også lokalavisen Stoke City Sentinel.

Det er ingen tvil om at Minister of Social Affairs har satt spor, med sine unike evner til å møte mennesker – en true Stokie med stort hjerte. Han var en pådriver i supporterklubben, og en døråpner i England.  Det ble hyggelig i møte med Svein, det var det mange som erfarte. Det vises også på facebook, både private kontoer – og delt på supporterklubbens side.  

Nå er han borte, altfor tidlig, han ble 67 år. De siste par årene slet han med sykdom, han klaget aldri og det var lenge håp om bedring. Men til sist fikk det hele en trist utgang. 

Stoke City Sentinel har altså viet stor oppmerksomhet til Mr Moen – og hans iherdige tilstedeværelse. Også som en representant for norske supporteres backing til klubben. Han hadde det skrå blikket, og havnet ut med noen eventyrlige bilder nå og da. Som på hovedbildet her, der han er foreviget mens han sitter på hyttetur i Østerdalen under pandemien, for å følge Stokes ferd under ikke helt optimale forhold. Eventyrlig. 

Her er artikkelen, som er en varm og fin skildring

Vi vil savne Minister. Våre tanker går selvsagt til Kristin, og øvrig familie. De mange minnene og øyeblikkene skal vi ta vare på. Begravelsen og minnestunden er en del av dette.  

Foto: Kristin Henriksen