Avtalen

Bekymring rundt avtalene med Tollgate

Opprettet: fre 11.06.2021 07:53 av Runar Kvernen

NB! Artikkelen under her var slik den fremsto for kort tid siden. 20.juni kom det nyheter om at Sarah Martin likevel IKKE går tilbake i et samarbeid på Tollgate med de nye eierne i Crown Hotels. Supporterklubben må derfor foreta ytterligere undersøkelser, før det som står under her er endelig bekreftet.

**************

har fått bekreftelse på avtalene med «Nye Tollgate» foran kommende sesong. Travelling supporters får samme gode tilbud som tidligere, og vel så det. Her er opplegget.    

Sarah Martin er tilbake, og vil holde i bookinger og det hele. De nye eierne i Crown Hotels er svært opptatt av å videreføre, og faktisk utvikle, tilbudene til reisende fans. Det er mye på gang for locals også, og alle vil nye godt av den restarten som nå skjer. Oppgraderinger pågår, som vi kan se på facebook, og det virker blant annet som om det satses mer på restauranten enn tidligere. Alt dette vil åpenbare seg, etter hvert.

Så må vi minne om at det er situasjonen med pandemien som avgjør det meste til høsten. Det gjelder England, Norge – og flere land sum total. Den enkelte må sette seg inn i regler og restriksjoner, mulig test på flyplasser, øvrig smittevern, eventuelle koronapass – karantener. Altså alt som har med dette å gjøre. Men det planlegges for reiser, og publikum på tribunene. Så får den enkelte navigere i det landskapet som kommer fra august.    

Tollgate Connection 

Chairman Pål har mottatt confirmation fra Sarah og hotellet. Skriftlig og greier!

Booker du rom på Tollgate for minst en natt kan du også bestille kampbilletter. Bestiller må være betalende medlem i supporterklubben, men du kan som før ta med familie, venner, kolleger og kort sagt.  Prisene pr rom pr natt: Singel, £60. Dobbeltrom, £70, Trippel, £80, Family, £95.  Overnatter du fra fredag til mandag koster siste natt £50. Inkludert i prisen er fortsatt free full (english) breakfast for alle i følget, og det ryktes at porsjonene er enda større!

Du oppgir antall billetter du ønsker ved booking. NB! Hvis du grunnet restriksjoner eller annet må droppe turen, endre antall billetter eller lignende: Ok. Det kan være at du må bekrefte eller avbestille senest en uke før, det burde være en grei avtale.

NB! For å få tilgang til avtalene må du booke på egen mailadresse: info@tollgatehotel.co.uk Du må ikke booke via nettsiden – eller online reisebyrå.com. Da blir det kaos. Direkte kontakt!

Sarah kan fortsatt ordne med transport med loklat taxiselskap – det må du avtale særskilt. Vi har også gjenopptatt kontakten med Advanced Journey. Priser og muligheter finner du under menypunktet Reiser og billetter øverst på siden.   

Sarah Martin

Knalltilbud på sesongkort!

Også kommende sesong har supporterklubben fire sesongkort på Boothen End. Og her blir det et knalltilbud, som en oppmuntring til reisende norske fans: Medlem: Kroner 0,- Ikke medlem 250,- Supporterklubben ønsker å føre noen av inntektene fra blant annet grasrot rett tilbake til ivrige medlemmer og deres reisefølge. Sarah og Tollgate håndterer også disse kortene, men du bestiller på egen link: billetter@stoke.no. Det blir en viss fordeling, for å få flest mulig med på tilbudene. Du kan søke fra terminlista kommer i slutten av juni – og du får svar senest tre uker før match. Mer info om rytme og frister utover høsten kommer rundt seriestart tidlig i august.  

Bortebilletter

Det er mye som skal på plass nå fremover. Supporterklubben har jo en avtale med klubben om tilgang til bortebilletter. Dette må vi vente med til høsten, når enda mer er avklart.

Det lysner i Norge, og i Vesterled. Nå kan du starte med å se på turer til evig vakre Stoke-on-Trent. Igjen. Og igjen. Vi ses!

Foto: Pixabay/Runar Kvernen