bortekamper

Billetter til bortekamper

Opprettet: tir 04.05.2021 10:40 av Runar Kvernen

Fra sesongen  2022/23 restarter supporterklubben tilbudet om en egen bestillingskanal, for garanterte bortebilletter! Dersom du planlegger tur, også et stykke frem i tid: Send inn ditt ønske. Supporterklubben formidler fortløpende til klubben.

Uansett må vi for denne ordningen ha ditt ønske seks uker før match. Bestiller må være medlem, men du kan ta med familie og venner. Husk at på bortekamp blant hard core Stoke away fans så er alle Stokesupportere…

Bestillers navn og mailadresse må vi ha, pluss antall - og navn på alle reisende. Klubben tar så kontakt med bestiller, og ordner med betaling og praktisk info for uthenting av billetter på bortestadion.

Send mail til: billetter@stoke.no

For denne ekstra servicen tar supporterklubben et gebyr på kroner 50,- pr billett.

Alternativ via MyStoke

Du kan også ordne kjøp av billetter selv, gjennom din MyStoke konto. Det er denne innloggingen du trenger for å se videoer og stream. Du må da være pålogget kontoen din. Gå til Matches på stokecityfc.com, videre Buy tickets – betaling online – og info om uthenting av billetter. Det er mulig å kjøpe også bortebilletter på denne måten. Det ligger billetter ute for ca fire kamper frem i tid, hjemme og borte. Husk at det kan bli utsolgt, klubben har begrenset antall, men dette kan være en løsning hvis du har en kortere loop på planlegging.  

Free travel coaches

Stoke City opprettholder ordningen med free coaches til bortekamper. Restriksjoner på alkohol og krav om brukbar form… Hvis du er i Stoke, og ønsker å benytte dette tilbudet, må du ta kontakt med Ticket Office. Det er ikke mulig med online bestilling.