BW

BREAKING: Best Western stenger

Opprettet: tor 24.11.2022 10:22 av Runar Kvernen

En svært overraskende nyhet: Best Western i Hanley stenger ned fra og med nå. Dette er nå bekreftet via mail – og også artikkel i StokeonTrentLive. Dermed er det over og ut for BW som supporterhotell for norske og svenske fans, etter kun noen måneder. 

Det var altså foran denne sesongen at den norske supporterklubben inngikk en avtale med BW, den omfattet tilbud og faste priser for de neste to årene. Dessuten noen punkter om booking og øvrig samarbeid. Etter mindre enn et halvt år er altså dette da historie. Hotellet har virket travelt, og det er noe mystikk knyttet til det hele. Og sparsomt med info. 

Nå er det vel slik at dette ikke medfører direkte økonomisk belastning, verken for norske eller svenske fans. Vi fikk bort dette med depositum/kredittkort, blant annet. Men, da er dette som det er, og reisende supportere må da finne andre løsninger, når Championship starter opp igjen. Det gjelder også planlagt fellestur til våren, og dessuten håndtering av sesongkort og en del annet.

Chair Pål Sjetne i SCSBN har vært på ballen sammen med Runar Kvernen, og Swedish Stokies. Konklusjonen for norske fans er at vi nå anbefaler å bruke Hilton Garden Inn, dette har frem til nå vært det oppgraderte tilbudet for dem som ønsker det.  Dette er litt dyrere enn BW, men fortsatt et meget godt tilbud. Tilbakemeldingene fra de som har testet ut hotellet er svært gode.

Her er oppdatert i menyen hotellavtale.

SCSBN har nå ikke mulighet til å starte en ny runde med forhandlinger inn mot ulike hoteller. Garden Inn får være anbefalingen ut denne sesongen, eventuelt om man selv velger andre alternativer. De finnes jo i Stoke-on-Trent, og vi har en guide på dette på stoke.no. 

Foran neste sesong får styre og stell se på dette på nytt. Løsninger blir det.

Her er artikkelen som nå er ute på StokeonTrentLive:

Mystery surrounds future of Hanley hotel as it 'closes to general public' - Stoke-on-Trent Live (stokesentinel.co.uk)

Eventuelle spørsmål eller kommentarer kan rettes til Chair Pål Sjetne: psj@usbl.no