BREAKING: Comeback på Tollgate

BREAKING: Comeback på Tollgate

Opprettet: tor 20.05.2021 14:18 av Runar Kvernen

Rapport fra Tollgate, Ripon Road, Blurton, Stoke-on-Trent: Hotellkjeden Crown Hotels har tatt over, og ønsker å videreføre samarbeidet med norske og svenske supportere. Det blir altså comeback!

Det har summet en stund, og den siste tiden har mye mer blitt avklart. Crown Hotels har også et hotell i Longton, og nå jobbes det med noe oppgradering – og gjenåpning av Tollgate. Ny facebook side er på plass, mange signaler om oppstart og aktiviteter. Og hairdresser Marie Johnson is back!

Flere fra den gamle staben starter opp igjen under new management, og ikke minst: Sarah Martin får  en sentral rolle for å ivareta booking og supportere på tur. Hun har formidlet at de nye eierne ser for seg å videreføre tilbud om overnatting, kampbilletter, transport - og ikke minst hotellet som et møtested for locals og abroad fans. Det at Sarah nå er tilbake gir en ekstra trygghet for opplegg og regi.

BREAKING: Comeback på Tollgate

Tollgate it is

Den svenske supporterklubben har respondert positivt, og det gjør også den norske supporterklubben.

- Vi satser nå på Tollgate. Det er såpass mange positive meldinger som nå kommer at vi er sikre på å få på plass ordninger før serierstart til høsten. Med Sarah inne i dette er vi ekstra trygge på at våre interesser vil bli godt ivaretatt, sier Chair Pål Sjetne i SCSBN.

Han understreker at det gjenstår en del praktiske avklaringer, men at den norske supporterklubben nå går all in for comeback på Tollgate.  

- Det er nå dette vi går for. Noe vil tas på mail og telefon, vi har en tett dialog allerede. Og så vil vi også sette oss ned med de nye eierne og Sarah ved første anledning. Også for å  se på om det er noe vi bør justere, og/eller om vi på noen punkter kan utvide samarbeidet. Vi mener vi kan ivareta veldig mye her, selv om det også kan bli noen endringer. 

BREAKING: Comeback på Tollgate

På vei – med forbehold

England åpner opp igjen. Og i Norge går vaksineringen sin gang, det er allerede meldt om lettelser når det gjelder reiser og karantene. Over sommeren vil situasjonen trolig være enda bedre, også for reisende fans med kurs for match på stadion. Men, pandemien er ikke over, smittesituasjonen må fortsette riktig vei fremover mot høsten.  Det kan også bli noen restriksjoner rundt kampene i England utover høsten, for eksempel antall på tribunen.

Men alt dette går sin gang. Følg med på stoke.no og på faceook fremover. Mer kommer!

Ny facebookside Tollgate: @CrownTollgateHotel

BREAKING: Comeback på Tollgate

PS: For å korte ventetiden hitsetter vi et klassisk bilde av Sarah i resepsjonen på Tollgate, men også den episke utsikten over Longton Cricket Ground – «room with a view». Videre full english, og det vakre skiltet på togstasjonen, som viser at du har havnet på riktig sted i verden. Alle foto: Runar Kvernen