BREAKING: Fans på stadion - og pub!

BREAKING: Fans på stadion - og pub!

Opprettet: tir 11.05.2021 21:04 av Runar Kvernen

Ja, det er virkelig. 2000 slipper inn på bet365 mandag for å se U23 kjempe om opprykk. Første gang siden mars i fjor. Og nå blir det også innendørs servering på puber i evig vakre Stoke-on-Trent.

Nyhetene er bekreftet. England åpner opp igjen, det har vært fans inne på cup. Og det blir publikum på Play off matchene, og altså på kvaliken for Stokes U23 mot Sunderland mandag, Kick off 20.00 norsk tid, det er foreløpig ikke kjent om det blir stream eller Match Center. Følg med på stokecityfc.com. Men uansett, fansen er på vei tilbake. Det blir smittevern og alt det der. Men likevel.

Og så har det blitt åpnet for utendørs servering for puber. Levende reportasjer i Stoke-on-Trent Live, "vi er nå direkte inne fra outside Reginald i Hanley", osv. Men nå slippes også gjester inn på pubene, fra og med 17 mai. Med alle mulige forholdsregler når det gjelder antall og brå bevegelser retning baren og sånn. Men dette er BREAKING, nå skjer det!

BREAKING: Fans på stadion - og pub!

The Unicorn Inn i Hanley, et populært sted også for norske fans, bygger nå opp til The reopening. Med detaljerte bilder av ølfat, glass og nyspritet bardisk. For å nevne noe. 

It's opening...