Fletcher

BREAKING: Flere snart tilbake fra skade!

Opprettet: lør 15.01.2022 13:15 av Runar Kvernen

Det har vært en serie mistrøstige nyheter om spillere ute med skade i Stoke City denne høsten. Men nå – NÅ – lysner situasjonen i betydelig grad. stoke.no proudly presents: Flere er på vei tilbake!

Det var assistant manager Dean Holden som ga status, fra sin posisjon som vikar for O’Neill, i forkant av utflukten til Hull. Og her er kortversjonen:

Steven Fletcher har slitt med hofta, men intens nursing (!) skal ha løsnet sakene, og han kom i trening i løpet av uka. Dermed er han nok i troppen til kampen mot Hull. Lettelse, dette tok ikke flere uker. Så kommer det jo tre tette matcher etter Hull, og veteranen må matches forsiktig.

Mario Vrancic haltet av mot Leyton Orient. Muskelsmell. Nå rapporters det at han også er tilbake i trening, og skulle han ikke rekke kampen mot Hull er han trolig på plass utover påfølgende uke. Dette er selvsagt gode nyheter.

Jordan Thompson er tilbake i trening, etter et mindre kirurgisk inngrep i kneet. Han trenger trolig noe mer tid, men Holden var optimistisk om både form og tidshorsisont for retur. Det nærmer seg raskt, og det er åpenbart et stort pluss.

Nick Powell er tilbake på feltet, men trener foreløpig ikke med troppen. Det samme gjelder Joe Bursik. Og som Holden sier er det et taktskifte når spillere kommer ut av badebasseng, treningsstudio og vekk fra fysiobenker som hovedarena for sin tilværelse. On grass – det er noe helt annet. Her vil det ta mer tid – men likevel.

Så er som vi vet Harry Souttar ute for sesongen. Og Sawyers og Edwards har fortsatt en vei å gå.

Men: Det kommer nå flere spillere ut fra lasarettet – enn inn. Det er en bedre flyt, kan man si.

Foto: Stoke City Sentinel