Disse pausene er jo så begredelige, men nå – seks kjappe!

Opprettet: tor 14.10.2021 20:03 av Svein Moen

Sheffield United kom deisende ned til Championship i god tid før seriestart denne sesongen. En trøblete start ga klar beskjed om at dette ikke bar rett opp igjen i regi av NASA akkurat. En bedre periode fulgte, men de kommer nå fra to strake tap og er plassert på en litt stusslig 14. plass med 12 poeng.

Stoke City FC, med busskaravanen på slep, drar lørdag formiddag av gårde en drøy times tur nordøstover til Sheffield, som ligger ved elven Sheaf, med gamleby, sentrum og greier. Ikke alle byer som har det.

Stålindustri har vært fundamentet der og de har vel vært verdensledende på produksjon av bestikk i rustfritt stål opp igjennom tidene. Derav det kjekke tilnavnet «The Blades». At det er blitt produsert like mange skjeer og gafler snakkes det ikke så høyt om.

Hjemmelaget har kun en mann ute og det er også markant bedring hos Pottergjengen, som nå kun har Sima og Fox ute med rød lapp. Men det er nok fortsatt en del friskmeldte som O`Neill kommer til å veie og måle på finkalibrert utstyr før kampstart lørdag.

Han sjanser helt sikkert ikke med Campbell fra start eksempelvis, å komme tilbake etter et så langt opphold viser seg jo gang på gang å ikke være noen spøk. Uansett, MON varter garantert opp med et mannskap som vi kan tro kan håndtere denne oppgaven, som langt ifra blir enkel.

Selv om vertene vanker litt lengre nedpå tabellen serverer de selvfølgelig ikke poeng på fat, vet aldri om The Blades har fått bedre grep på slipinga.

Vi her på knausen venter jo febrilsk på et innhopp av Østigård, helst fra start igjen, men det er nå knallhard kamp om alle plassene på et Stoke-lag som til tider leverer langt forbi det de fleste hadde turt å håpe på denne sesongen.

Visuelt kan oppgjøret på Bramall Lane (samme kapasitet som bet365) bli en krevende affære. Hjemmelaget stiller i overdeler delikat dekorert med røde og hvite striper! Derfor anmoder denne vanligvis rause spalte om en måteholden oppvarming før kamp denne gangen. Det er litt ugreit å sitte å fekte og kauke i vill begeistring når det egentlig bikker feil vei!

Til pause vil nok den optiske tilvenningen være balansert skulle vi tro og restriksjonene kan lempes på.

Stoke City+ Live er på pletten for å formidle det som vi igjen kan håpe blir nok en underholdende kamp.

Tordenskiold viser og beverter.

Vi ønsker alle lykke til med den første i ny trippel, Sheffield United, Bournemouth og så Millwall neste helg.

STOKE, TRO, HÅP OG KJÆRLIGHET!!!