Watford

En liten uro sniker seg innpå - men først setter vi over til Watford

Opprettet: søn 19.09.2021 15:07 av Runar Kvernen

Tredje runde i Carabao cup tirsdag kveld. Stoke tar turen til London, og Watford. Premier League motstand i turneringens tredje runde. Så spørs det hvordan O’Neill og co går inn i denne etter noe ustødige resultater i de to siste kampene i serien.

Watford kjemper hardt i PL, så langt er det det to seire og tre tap. Bunnlaget og opprykkskollega Norwich ble slått 3-1 på Carrow Road sist, og det utløste stor lettelse hos The Hornets.

Så spørs det hvordan vertene også stabler dette her. Begge lag vil nok ha kommende seriekamp i bakhodet – og disponere mannskap ut fra det. Joshua King hadde assist mot Norwich, og i troppen har også Watford Peter Etebo og Daniel Bachmann, sistnevnte hadde mange år i Stokes utmerkede keeperakademi.   

Dette er vel åpent – det lille presset ligger nok på Watford. Cupen er en kul greie, og det er ikke umulig å komme videre her. Og en opptur vil gi Stoke en liten boost inn mot den neste seriekampen. Hva angår dekning og signaler i lufta så må vi bare henvise til diverse nettsider, i utgangspunktet streames ikke Carabao – og kampen er ikke valgt ut på TV. Match Centre på stokecityfc.com følger kampen med oppdateringer – og vi får jo referater etter hvert.

Det sniker seg inn en liten uro etter tapet borte mot Derby lørdag. Sjansesløsingen mot Barnsley er avklart, men matchen på Pride Park reiser noen spørsmål. Strever fortsatt Stoke med stabiliteten, var det litt rusk og bom i oppstillingen, som avdekker litt trøbbel med balansen på midten? Eller var det rett og slett en dårlig dag på jobben? Eller litt av alt. 

Vi skal huske at Stoke har et ungt lag, og at det derfor kan bli noe surr knyttet til unge hoder, valg og prestasjoner på veien. Det var nok medvirkende, mot et Derby som greide å mobilisere – og bruke konk og kollaps offensivt, i denne kampen. Det blir nok tyngre etter hvert som alvoret siger inn.

Uansett, nok en spennende uke. Watford tirsdag. Hull hjemme på bet365 lørdag.