Tyrese

Ett år og en serierunde senere...

Opprettet: søn 21.11.2021 13:16 av Runar Kvernen

Tyrese Campbell haltet av i serierunde 17 i fjor, tidlig i desember. En alvorlig skade i korsbåndet, og en laaang rehab. Den siste tiden har han fått noen innhopp, tydelig rusten. Men så: Ett år og en serierunde senere ble det en vanvittig vakker scoring. Av høy klasse.

Klokka viste 90 + 5. Stoke ledet 1-0 etter tidlig scoring (Vrancic 3 min), men imponerte vel ikke særlig mange verken i første eller andre omgang.  Det var kun snakk om å dra hjem en arbeidsseier.

Så taklet Stoke på egen halvdel - taklingen sendte ballen til innbytter Campbell - som satte fart over nesten halve banen. Han dro av både en og etter hvert to Peterborough forsvarere, og hamret ballen i nettaket fra knappe 16 meter. Stoke sikret seieren, og Campbell fikk vist at han fortsatt har det inne. Tempoet var der, ballkontrollen og avslutningen. Så manglet det da heller ikke på jubel etterpå.

Selvfølgelig ble dette snakkisen etterpå - det overskygget Stokes bleke forestilling sum total. Ett flott mål i hver ende av kampen blir husket - men O'Neill må nok se nærmere på hva som skjedde i mellom også.

Men da har Stoke Campbell på gang, og det trengs, også fordi skadelisten blir stadig lengre. Da er enkeltprestasjoner ekstra mye verdt. 

Foto: Stoke City Sentinel