Fellestur vår

Fellestur til siste match hjemme

Opprettet: tir 17.01.2023 11:07 av Runar Kvernen

Sola snur, og blikket er rettet mot 2023. Supporterklubbens indirekte jule- og nyttårsgave til norske fans er kunngjøringen om fellestur til siste hjemmekamp i årets sesong.

Lørdag 29. april kommer Queens Park Rangers til bet365. Kick off er satt til 3pm engelsk tid, og denne matchen er rimelig forsikret mot flytting. En utmerket helg for treffpunkt Stoke. Det vil nok lønne seg å forsøke å få med seg fredag ettermiddag og kveld, det er et naturlig tidspunkt for samling. Siste kamp for sesongen går påfølgende uke, lørdag 6. mai, borte mot Watford i London.

Chair Pål Sjetne er i gang med arkitekturen til vårens fellestur. Ifølge rapportene rettes opplegget inn mot tiden i Premier League, det gjelder både tema og gjester. Som vi vet blir det nå IKKE basecamp Best Western i Hanley, men puben Lambourne Inn seiler nok opp som mulig treffsted på flere måter. Overnatting blir det jo en råd med, det samme gjelder billetter. All bruksanvisning ligger her på nettsiden under menypunktet «Reiser og billetter».

Det er høyst uklart hva status vil være for Stoke City i slutten av april 2023… Fellestur er uansett en fin greie, med evig vakre Stoke-on-Trent som ramme.    

Da er en ventet begivenhet behørig annonsert, og folket i bygd og by kan starte med planleggingen. Mer info kommer selvsagt, underveis og når det nærmer seg.

Ready for take off…

Foto: Pixabay