Ferie

Ferie på nett – face holder åpent!

Opprettet: søn 20.06.2021 12:56 av Runar Kvernen

Vi dundrer inn i sommerferien – og sesongoppkjøring. En litt vrien combo, men ikke umulig. Likevel: Nye stoke.no holder sommerstengt. Men vår side på facebook holder åpent gjennom sommeren.

Ny nettside er på plass. Tilbakemeldingene er positive, og det er gledelig. Så er det slik at en ny nettside krever enda litt mer jobbing behind the scenes, etter at den er lansert. Det gjelder både løsningen, men også at flere i webgruppa skal gjøre seg kjent med publisering og muligheter.

Derfor setter vi nå nettsiden på pause, og kommer tilbake med oppsummeringer og status inn mot seriestart. Vår facebook side satser på sommeråpent, så der kan du følge nyheter og glimt i sol og regn.

Det vil komme nyheter om overganger, planer for sesongoppkjøring, skadesituasjon og rehab, tanker i tiden, terminliste, flyttinger - og andre nyheter fra klubben.  

Det beste er å følge med på stokecityfc.com for bekreftede nyheter, og klubbens planer.

Stoke City Sentinel er også en god kilde, og sammen med supporterklubbens face side skal du ha muligheter til å være oppdatert.

Det kan også komme nyheter og endringer når det gjelder avtaler for overnatting og billetter, som det fremgår i menypunkt og justert sak i nyhetsarkiv her på nettsiden. Tollgate var visst ikke helt i boks, likevel. Styre og stell er på saken.   

Vi høres og ses igjen når det nærmer seg seriestart – i alle kanaler.

Gooaarn!

Foto: Pixabay