Første signering i januar

Opprettet: tir 11.01.2022 20:08 av Runar Kvernen

Da har Stoke City presentert midtstopperen Taylor Harwood-Bellis (19). Han kommer på lån ut sesongen, og er et produkt av Manchester Citys akademi. Unggutten får svært gode skussmål av Pep Guardiola.

Utlån hos Blackburn Rovers sist sesong, med suksess. Og Antwerpen første del av denne sesongen, men nå blir det base Stoke-on-Trent frem til sommeren. Klubbens første signering i januarvinduet. Han er U21 spiller for England, og den høyreiste karen skal være både sterk og god med ballen. Championship anses som en svært egnet arena for hans videre utvikling. 

Med dette har i vært fall O’Neill sikret seg bedre dekning på stopperplass. Dersom dette slår til sånn noenlunde kan kan det faktisk være ganske avgjørende for Stokes videre ferd denne sesongen. Så kan det innvendes at han er svært ung, men det var Harry Souttar da han slo til også. Harwood-Bellis har alt mange kamper i beltet, på meget godt nivå. Det er ikke et eksperiment dette her. Det fremkommer i artikler både på stokecityfc.com og i Stoke City Sentinel.

Så spørs det om, han dundrer rett inn i startoppstillingen mot Hull søndag, eller om han fases inn i de tre kampene som kommer deretter.

Uansett: Ny stopper – flere muligheter.

Foto: Manchester City FC/Getty Images/Stoke City Sentinel