Coventry

Helt greit med siste kamp

Opprettet: tor 05.05.2022 16:46 av Runar Kvernen

Det har vært en sesong med opp- og nedturer for Stoke City. Mest fremtredende sum total er vel den avventende skuffelsen, selv om det også har vært noen høydepunkter. Coventry kommer til bet365 lørdag, og det er helt greit at denne sesongen nå rundes av. Slik at blikket kan rettes mot neste.

Men, det hadde jo vært ok med en bitteliten opptur da, siste kamp huskes lenge. Og på tribunen sitter mange norske fans på fellestur, bare det er jo grunn god nok til at laget bør levere… En skral greie her vil ytterligere forsterke opplevelsen av en sesong med altfor mange tapte poeng. Stoke har ikke funnet stabiliteten, og slitt nesten utrolig mye mot lag på nedre halvdel, det blir ikke Playoff av slikt.

Coventry startet bra, og ble nevnt som den positive overraskelse i første del av sesongen. Men som Stoke har klubben falt av, og Playoff er long gone. Med seier her vil Stoke i hvert fall passere gjestene på tabellen, og kanskje klatre et par plasser. Så skal det erkjennes at dette neppe er årets mest motiverende målsetting, men det er som sagt noe med det å vinne sesongens siste match. Spesielt på hjemmebane.

To klubber som har havnet i tomrommet midt på tabellen. Dette er nok noe åpent, også gjestene ønsker nok å få til noe i siste runde, overfor sine fans, om ikke annet. De kommer til bet365 i et solid antall. Så får vi håpe det ikke blir glissent på resten av stadion, det er jo noe frustrasjon ute blant supporterne.

Stoke City – Coventry City, lørdag. Kick off 13.30 norsk tid. Stream mot gebyr er bebudet: Overseas fans able to watch Coventry clash. Four camera production, live comments og greier. Vi må jo nesten berømme klubbens stream denne sesongen, det har ikke stått på det. Match Centre med tekstlige oppdateringer også fra denne, en sikker vinner.

Torden i Oslo er klar for siste kamp denne sesongen. Nå er det jo mange på tur, men likevel. Vi takker Stoke-Tom og Cecilie, det har ikke stått på servering, sendinger og samlingene der heller.

Vi håper på en god opplevelse, også for et betydelig antall norske fans ringside.

Foto: Stoke City Sentinel, Camerasport/Getty Images