Jul

The Julehefte coming up

Opprettet: tir 30.11.2021 20:18 av Runar Kvernen

Potters News Juleutgave er på gang. Printeriet er i aksjon, og postombæring venter. NB! Kun betalende medlemmer mottar årets vakreste Julehefte. Har du glemt, somlet eller på annen måte misset innbetaling – da må du i aksjon umiddelbart.

Slik er det, supporterklubben har en generell raus tilnærming, og første utgave av medlemsbladet denne sesongen gikk rund baut til alle som var i medlemsbasen fra sist år, og vel så det. Men, det skal være fordeler knyttet til medlemskapet – og derfor vil PN nå få retning postkasser med klarert kontingent innbetalt. Rask aksjon, benytt tilsendt faktura eller send hastemail til: medlem@stoke.no

Bladet har fyldig reportasje fra The Pandemic Come Back Tour til Stoke-on-Trent,  i regi herrene Mr Moen og Bakken.  Og Arstad Tours fulgte opp. Videre blir vi kjent med Stoke City, avdeling Sydslesvig, med norsk leading vocal i Jostein Jorde. Og vi får rapport fra en rimelig ellevill norsk Macclesfield supporterklubb. Og ikke nok med det:  

Hvem er nå Jacob Brown, og hvordan går det med Stoke City, egentlig. Tymon og co har litt å tenke på… Blir det mandel i grøten, og et glitrende nytt år?  Ståplasser, safe standing, utredes på balløya, og her hjemme ruller Stoke City fotballskoler igjen denne høsten.

Pluss mye mer. Kort sagt. Gjør klar for julelektyre Stoke City style.