Tollgate

Klar for Members Stoke Norway

Opprettet: søn 01.08.2021 11:27 av Runar Kvernen

Det har vært en runde frem og tilbake med hotell og billetter, knyttet opp mot Tollgate. Sarah Martin ble ikke med videre likevel, det skapte noe usikkerhet. Supporterklubben har da tatt dialogen direkte med de nye eierne i kjeden Crown Hotels. Og nå er det klart, vi prøver ut Tollgate fra høsten.

Og nå kommer det signaler om at reisende i retning vakre Stoke-on-Trent er på gang... 

Chair Pål Sjetne har håndtert denne saken, og kan formidle at respons og signaler fra «Nye Tollgate» står seg. Egentlig fortsetter alt som tidligere,  

Booker du rom på Tollgate for minst en natt kan du også bestille kampbilletter. Bestiller må være betalende medlem i supporterklubben, men du kan som før ta med familie, venner, kolleger og kort sagt. 

OBS! Siden dette nå er et nytt og direkte opplegg må du skrive inn Member Stoke Norway i bestillingen din. Ellers kan medlemsfordelene glippe.

Prisene pr rom pr natt: Singel, £60. Dobbeltrom, £70, Trippel, £80, Family, £95.  Overnatter du fra fredag til mandag koster siste natt £50. Inkludert i prisen er fortsatt free full (english) breakfast for alle i følget, og det ryktes at porsjonene er enda større!

Du oppgir antall billetter du ønsker ved booking. Hvis du grunnet restriksjoner eller annet må droppe turen, endre antall billetter eller lignende: Ok. Det kan være at du må bekrefte eller avbestille senest en uke før, det burde være en grei avtale.

Supporterklubben har også fått sendt over over sesongkortene, som kan hentes og leveres tilbake som tidligere. De som bestiller disse etter hvert, får beskjed.

NB! For å få tilgang til avtalene må du booke på egen mailadresse: info@tollgatehotel.co.uk – og husk Member Stoke Norway, som sagt.

I følge rapportene kan Tollgate fortsatt også ordne med transport med lokalt taxiselskap – det må du avtale særskilt. Vi har også gjenopptatt kontakten med Advanced Journey, som du bestiller direkte selv. Priser og muligheter finner du under menypunktet Reiser og billetter øverst på siden.

Vi tester ut dette, og det kan virke som om våre svenske venner havner ut med det samme. Så får vi se om gode intensjoner forløses på en tilsvarende måte. Vi får jo noen erfaringer etter hvert.

Har du spørsmål, kommentarer eller erfaringer du vil formidle, kontakt gjerne Chair Pål Sjetne: psj@usbl.no

Da er det bare noe pandemi og sånn som må håndteres, opplegget i Stoke-on-Trent er klart!