Millwall - Stoke 2-1, og nok en kollaps i 2.omg

Opprettet: lør 23.10.2021 19:25 av Rune Øyen

MON byttet Davies med Bursik, en riktig vurdering etter to svake kamper. Ellers startet Chester, Souttar, Wilmot bak, med Tymon, Vrancic, Allen, Sawyers og Ostigard på midten, og på topp Brown og Surridge. En bra lagoppstilling, der et offensivt og aggressivt Stoke gikk friskt ut fra startblokkene, og hadde flere muligheter de første 5.min.

Klikk klakk fra Stoke i det 20 min der ballen går kvikt mellom flere spillere gir mulighet for Sawyers som scorer sitt første mål kaldt og rolig fra ca 16 meter. Ett lekkert mål var det!

Stoke holder momentet oppe utover i resten av omgangen med flere gode forsøk fra Stoke som dessverre ikke gav uttelling. Ballen går kjapt mellom spillerne og det er gøy å se, men så..

Vi er fortsatt noe variable i forsvarsspillet og gav Millwall to unødvendig sjanser men en god inngripen fra Bursik og Sawyer og mektige big Harry Souttar avverger farlige målsjanser. Etter et lite Millwall press de siste 10 min av 1.omg hvor det legges til 6.min, går lagene til pause med fortjent ledelse til Stoke. Souttar og Sawyer er våre beste der vår egen Ostigard også gjør en god figur.

2.omg startet jevnt der begge lag kjempet om å feste grep på kampen. Millwall utlignet i det 51.min etter dårlig markering i Stokes forsvar. Igjen glipper det i det 61.min der det blir mye ball watching og lite markering, og Millwall får 2-1 på nesten identisk måte, der de putter fra 5 meter.

Er vi igjen i ferd med å miste det!!!?

Nå må MON stramme opp det defensive fremover, ellers er denne sesongen kjørt før halvvegs.

Stoke kom til mange gode sjanser mot slutten av kampen men setter ikke disse. En kamp vi er veldog gode i 1 omg, så er det 10. min med sløvhet i en variabel 2.omg som fører til nok et bortetap. Nå må MON og laget løfte seg til neste helgs hjemmekamp mot Cardiff. 

Foto: The Sentinel, Stoke City