Fellestur

Norske fans: Stoke City forever!

Opprettet: lør 21.05.2022 15:46 av Runar Kvernen

Joda, norske fans rister av seg skuffelser. I gallupen her på nettsiden spurte vi om man ser frem til kommende sesong. Og den soleklare vinner er: Stoke City forever.

Klubben er større enn varierende resultater, og det er vel det som fremkommer også her. Over 50 % haket av på dette alternativet, en slags evig støtte til The Mighty Potters.

Så valgte nær 30 % svaret «Ja, men helst med noe mer opptur». Det siste er jo ikke urimelig å ønske seg, men også denne gruppen ser frem mot sesongen. Håpet lever!

I sum er det altså 8 av 10 som ser frem mot nye opplevelser med Stoke City i nær fremtid, og vel så det. Det må sies å være en ganske så solid backing fra Norge.

Vi tar da med at 10 % svarte «Tja, det tærer på» - og ca samme prosentandel valgte «Ingen kommentar»… Den er grei.

Sesongforerdelsene er i full gang, det er bare å rette blikket inn mot kick off 30 juli. Plutselig er vi der. Og da blir det samlinger både i Norge og England, bildet over er fra fellesturen og iherdige norske fans på The Lambourne Inn.

(Nå tar vi en pause fra spørsmålene her på stoke.no, egentlig. Frem til det nærmer seg i juli. Selv om vi spør om akkurat det er til å holde ut…).   

Foto: Kjell Bakken