Juni

Ny sesong – kontingent sendes ut i juni!

Opprettet: lør 28.05.2022 11:57 av Runar Kvernen

Supporterklubben vil sende ut kontingenten for 2022/23 siste uka i juni, etter at terminlisten er offentliggjort. Det er rekordtidlig kick off av sesongen i år, og medlemsfordelene ruller igjen, etter pandemien. Nå kan du være i posisjon, med god margin.

Nytt av året: Nå kan du også betale via VIPPS!

Det er ingen grunn til å vente med utsendelse av årets vakreste faktura til august. Vi legger til rette for at du tidlig kan fornye og få orden på medlemskapet – så er du klar for innsats og deltagelse på ethvert nivå! Sommerens aktiviteter kan rulle på, uten bekymringer... 

Ny hotellavtale, restart og nye ordninger knyttet til matchbilletter, sesongkort er på tilbud - og aktiviteter og turer coming up. Og husk at Potters News forutsetter medlemskap i SCSBN.

Sjekk gjerne menypunktene her på nettsiden, der ligger det oppdatert info om avtaler, men også tips og råd om reiser og opphold i vakre Stoke-on-Trent.

Sett overvåkning på mailkonto: Giro og betalingsinfo sendes ut på mail via vår partner Rubics – bruk denne og følg bruksanvisningen.  Opptre resolutt! Hvis du ikke mottar mail, eller har spørsmål:

Send mail til medlem@stoke.no.

HUSK: Vi trenger at du oppdaterer din mailadresse, og postadresse. Ellers kommer ikke meldinger – og Potters News – til en innboks eller postboks nær deg… Bruk medlemsmailen, eller mulighetene i medlemssystemet som etter hvert vil bli formidlet.  

Vi kjører på!

Terje Prestegård

Medlemsansvarlig, SCSBN

Foto: Pixabay