Match tickets

Nye avtaler: Slik ordner du matchbilletter

Opprettet: man 20.06.2022 09:40 av Runar Kvernen

Supporterklubben er klar med ordningene for sesongen 2022/23. Her er guiden til hvordan du skaffer deg billetter til hjemme- og bortekamper. Pluss sesongkortene. Sesongen starter helga 30. juli. Da gjelder det å være pin point oppdatert om hvordan du skaffer billetter, til deg og eventuelt reisefølge.

OBS: Det er ikke mulig å bestille billetter gjennom supporterklubbens nye hotellavtale. Du må ordne dette via direkte bestilling til Stoke City FC.

Hjemmekamper:

Her det to spor. Det ene er via dedikert klubbkontakt for norske reisende fans. Dette er billetter med rabatt, de inngår i kategorien «group tickets». Rimeligere får du det ikke. Og NB! Du kan bestille billetter rundt hele stadion gjennom denne ordningen, med unntak av Upper Tier på hovedtribunen. Ved bestilling må du da oppgi hvor du ønsker billettene.

Klubbkontakt: rob.pass@stokecityfc.com

Det andre sporet er at du selv kan gå inn på klubbens side, og bestille online til de matchene som ligger ute. Ingen mail eller mellomledd. Det er som regel fire-fem kamper frem i tid som ligger ute for «Buy tickets». Du logger da inn via din MyStoke konto, som du må ha for å se videoer og stream. Du klikker av for de billettene du vil ha, hvor på stadion - og kan da laste ned på din mobil. Eller velge å hente ut på Ticket office. Prisene er ikke avskrekkende for dette alternativet heller.

Og vi minner om at supporterklubben også kommende sesong har fire sesongkort med ypperlig utsikt på Boothen End…

Bortekamper:

SCSBN gjenåpner den unike kanalen som sikrer deg bortebilletter, også langt frem i tid. Da kan turen planlegges enda bedre. Dette var en verdsatt ordning før pandemien, og nå er mulighetene gjenopprettet. Du sender ditt ønske til billetter@stoke.no. OBS: Det er noen frister og formaliteter for denne ordningen.

Som for hjemmekamper kan du også bruke din MyStoke konto, for kamper som ligger ute for billettkjøp.  

Sjekk menypunktet Reiser og billetter

Gå inn på menyen i stripen øverst på stoke.no. Der finner du underpunkter med alle detaljer om hvordan du skaffer deg matchbilletter hjemme – og borte. Og om sesongkortene. Denne infoen ligger der fast, nyheter på web kommer og går.

God kamp – ringside!