Hjemmebill

OBS! Mulig endring av booking hjemme-billetter

Opprettet: ons 20.10.2021 18:41 av Runar Kvernen

Supporterklubben har fått en melding fra Stoke City FC, om tilgangen på hjemmebilletter fremover. Det anbefales å kontakte klubben direkte, og ikke via Tollgate.

Det er en del som alt har vært på visitt i Ripon Road, Blurton, etter gjenåpning og eierskifte. Det skal ha gått greit. Og det er nå lite som tyder på at bookinger frem i tid via Tollgate er kritiske saker, det gjelder både overnatting og kampbilletter. Men dette er da et varsel om at det kan komme noe nytt her.

Tollgate har på sin side svart opp dette overfor den norske supporterklubben. De skaffer billetter, men nevner at det da tas betaling fra supporterne direkte, trolig mener de da ved bestilling. Dette er jo som hos klubben, men altså en endring fra tidligere praksis hos Tollgate. 

Det har vært en lang historie, og mye frem og tilbake, med Nye Tollgate. Supporterklubben havnet på å prøve ut dette fra i høst - og så langt alt vel. Sesongkortene ligger der. Men signalene fra klubben er notert.

- Vi sjekker ut dette videre nå. Foreløpig er det ingen grunn til bekymring, men vi synes det er realt å informere ut når vi får slike signaler. Ingen dører er lukket, og det er relativt enkelt å få tak i billetter til Stokes hjemmekamper nå. Vi har fått noen kontaktpunkter, og har også kontakt med Tollgate. Hvis noen har spørsmål, ta direkte kontakt, sier Chair Pål Sjetne.

Mail: psj@usbl.no