The Sir Stanley Matthews CBE statue outside the Bet365 Stadium

Opp og stå, og kjapt videre nå!

Opprettet: søn 17.10.2021 20:14 av Svein Moen

Kveldskampen på bet365 tirsdag blir nok en kamp det vil vise seg vrient å skvise en trepoenger ut av. Det er tabelltopp, AFC Bournemouth som er opponenter. Gjestene entrer heldigvis gressmatta i skinnende hvite bortedrakter, så det blir det i hvert fall ikke noe ugreie med å skille mellom snørr og bart denne kvelden.

Bournemouth har ikke tapt på de ti siste kampene, syv seire og tre uavgjort. Ikke noe å legge til der. «The Cherries» rykket for første gang, siden starten i 1899, opp til toppdivisjonen i sesongen 2014-15. Der ble de så i fem år, til det bar nedover til Championship igjen i 2020. Ambisjonene og kapasiteten til ny opptur er åpenbare, men det er alltid utfordrende tilstander på toppen i Championship. Nedover også, for øvrig. Alle lagene rundt omkring Stoke tok raust med poeng siste runde. Kun nabo Coventry, ett hakk opp, med bare ett, så det er uhyre krevende å henge med i svingene. Stoke gjør jo det greit så langt, men et par glipptak til så er det plutselig langt opp til kirsebæra igjen.

Det er vel ikke store rundkastene i tilstanden i stall og stue i Stoke FC siden sist. Fletcher kom seg i hvert fall igjennom et innhopp, cirka 10 minutter, uten skader. Vi får ta med oss det vi kan. Men det er jo flere som ligger og vaker nå og som kan være matchklare når som helst, så det er igjen stor spenning omkring offentliggjøring av laguttak omkring klokken 19:45 tirsdag.

Stoke kan lene seg mot en glimrende hjemmestatistikk før denne kvelden, fem seriekamper uten tap, en uavgjort underveis. Krysser fingre og saker og ting og håper på en kveld med god underholdning og en god natts søvn i etterkant. Hvis det vil seg slik kan vi også få bivåne to nordmenn på samme gress denne kvelden. Bournemouth har med seg Ørjan Nyland i baksetet på bussen. Så dersom O’Neill finner det for godt, noe vi mener han burde, å sette på Åndalsnesnesningen vår på banen, er det et mulig scenario.

Dramatikken i flomlyset på bet365 denne tirsdagskvelden blir blåst i gang klokken 20:45 og videreformidlet av Viasport1, norsk kommentar og greier. Kan meget vel overværes på Tordenskiold i Oslo. Ellers, land og strand rundt omkring, stå på, felles fiender og felles helter!

 

En avslutning bør alltid være virkningsfull

Henrik Ibsen 1828-1926