Manchester Airport

Oppdatert: Fly, tog - og pick up service

Opprettet: søn 19.06.2022 19:45 av Runar Kvernen

Da er oppdatert info om pick up service på plass. Og noen tips om fly og tog. Her er ytterligere detaljer for sesongen 2022/23. 

Det er ulike reisevalg til Stoke-on-Trent. Noen velger London, og påfølgende tog nordover. Andre holder en knapp på Manchester Airport (bildet over). Når det gjelder sistnevnte kan det være press på priser en del helger. Men er du ute i god tid og har noe fleksibilitet på reisedager er mye gjort.

Hotellpartner Best Western i Hanley har fremforhandlet en pakke for pick up service for norske fans, med firmaet Autocab. Et selskap som nok mange kjenner - og har benyttet. Det koster noe mer enn før, prisene stiger i England også. Med utgangspunkt i Manchester: 3-4 personer, £54 for turen. Maxi taxi, inntil åtte personer, £85. Selvsagt samme pris på retur. 

NB! Du må selv bestille via denne ordningen, fra Manchester. Så kan det være litt uvant, og noen saker som må gå seg til i starten. Men det kreves noe mer egeninnsats på det meste nå, også online. Bruksanvisning ligger i linken under.

Det gjør også et alternativ, Advanced Journey Chauffeuring, et oppgradert tilbud som en del kjenner til. 

Om du nå velger London eller Manchester, tog eller pick up, du finner ut av det her på nettsiden:

Fly, tog og pick up service | Stoke City - Supporters Branch Norway

 

God tur!