Garden Inn

Hotellavtale ut sesongen

Opprettet: tor 30.03.2023 10:08 av Runar Kvernen

Etter kollapsen hos Best Western er det nå Hilton Garden Inn som er supporterklubbens anbefaling ut denne sesongen. Dette skulle være et oppgradert ekstra tilbud, men tar nå over som hovedavtale. Det ligger en solid avtale til grunn for valget av Garden Inn. 

Norske fans kan selvsagt se litt nærmere på øvrige tilbud i Stoke-on-Trent, dette har vært en mulighet hele veien. Supporterklubben kan ikke styre med flere avtaler nå - det blir en mulighet inn mot neste sesong. Det er jo heller ikke noe i veien for å ha flere alternativer. Men altså, Garden Inn ligger også i Hanley, rett nedenfor Potteries Museum, hotellet er nytt og åpnet i 2020. Dette er Stoke City FCs samarbeidshotell

Supporterklubbens utsendte har hatt et møte med Garden Inn, og fikk en omvisning. Det er lite å trekke hva angår fellesarealene. Og så har hotellet to typer dobbeltrom/twin, King og Queen, som er ganske like. Begge romslige, med høy kvalitet, inkludert tipp topp bad. Pluss noen større familierom. Det foreligger et tilbud til norske fans, god kvalitet til sterkt rabatterte priser.

Garden rom

Salgsdirektør Steve Alty proudly present:

Monday - Sunday bed and breakfast rates

Double room, one person = £85 per-night

Double or twin-room, two people = £95 per-night

Rate guaranteed

Free cancellation up to 24-hours prior

Aircon/heating

Hilton Honors - sign up to earn points for each stay and gain benefits at Hilton hotels worldwide

How to book Hilton Garden Inn Stoke

Email: reservations@hiltongardeninnstoke.com

Call: 00 44 1782 486960

NB! Quote: Stoke Norway

Dette hotellet følger markedets svingninger når det gjelder pris og pågang. Det kan være mulig å få en booking rimelig, rundt 1000 kroner pr natt. Men det skjer også at rommene kan gå for £150 – 200 pr natt… Tilbudet til norske fans inkluderer frokost – og er faste priser ut sesongen 2022/23. Hvis du tar med Stoke Norway i bookingen.

Supporterklubben ønsker god tur! 

Foto: Hilton Garden Inn