Hilton Garden

Oppgradert tilbud - og øvrige hoteller

Opprettet: tir 30.08.2022 17:23 av Runar Kvernen

Det blir neppe sold out på Best Western i Hanley, slik det kunne bli på Tollgate. Dermed blir det akutte behovet for alternative hoteller mindre. Men, det kan jo være at man ønsker variasjon, eller har egne preferanser. Her er et oppgradert tilbud til norske fans:

Hilton Garden Inn:

Dette er Stoke City FCs samarbeidshotell, og ligger også i Hanley.  Standard og priser ligger betydelig over avtalen med Best Western. Men, reiser du med partner/familie, er det en spesiell anledning - eller vil du bare ha høyere standard eller variasjon. Her er key info, ut sesongen 2022/23. 

Monday - Sunday bed and breakfast rates

Double room, one person = £85 per-night

Double or twin-room, two people = £95 per-night

Rate guaranteed

Free cancellation up to 24-hours prior

Aircon/heating

Hilton Honors - sign up to earn points for each stay and gain benefits at Hilton hotels worldwide

Garden rom

How to book Hilton Garden Inn Stoke

Email: reservations@hiltongardeninnstoke.com

Call: 00 44 1782 486960

Quote: Stoke Norway

NB! Dette hotellet følger markedets svingninger når det gjelder pris og pågang. Det kan være mulig å få en booking rimelig, rundt 1000 kroner pr natt, pluss frokost. Men det skjer også at rommene kan gå for £150 – 200 pr natt… Tilbudet til norske fans inkluderer frokost – og er faste priser ut sesongen 2022/23. Hvis du tar med Stoke Norway i bookingen. 

Base Best Western - og et oppgradert tilbud. 

Øvrige alternativer:  

Det er alternativer, som vi vet. North Stafford ved jernbanestasjonen oser jo av forloren storhet, plasseringen er jo utmerket for travelling fans. Men, og det er noen men…:  Kjeden Britannia Hotels blir år etter år «kåret» til den mest skranglete hotellkjeden i England. Hotellene har god plassering, men vedlikeholdsbudsjettene er minimale, og servicen sjelden god. Alt dette stemmer for North Stafford. Nesten en opplevelse i seg selv…

Dersom man prioriterer nærhet til bet365 Stadium, er fortsatt Holiday Inn Express et helt ok alternativ. . Travelodge Trentham anbefales av kjente i området, hyggelig og i rolige omgivelser.

Så har det blitt flere guest houses, apartments, suites og rooms for rent. Det er mulig å søke opp dette også.  

Kort sagt – det blir en løsning.   

Oppdatert september 2022